İlkadım’da korona virüsüne karşı banklar yerinden söküldü

İlkadım’da korona virüsüne karşı banklar yerinden söküldü

İkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, İlkadım Belediyesi tarafından ilçe genelinde korona virüse karşı dört bir koldan yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Bütün dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de topyekûn bir mücadele ile etkisini en aza indirmeye çalışılan korona virüs ile mücadele aralıksız devam ediyor. Bu mücadele kapsamında önemli işlere imza atan İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürürken sahada yürütülen çalışmaları yakından inceledi. İlkadım Belediyesine ait tankerlerle ilaçlı ve köpüklü su kullanılarak sokak yıkaması yapan ekiplerle buluşan Başkan Demirtaş; “Virüse karşı verdiğimiz mücadele aralıksız bir çalışmayla gece gündüz devam ediyor” dedi.

“İLKADIM PERSONELİ GÖREVİNİN BAŞINDA”

İlkadım Belediyesi personellerine aralıksız verdikleri salgın mücadelesi için teşekkür ettiğini belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Belediye çalışanlarımız vatandaşımızın sağlığı için gerçekten özverili ve başarılı çalışmalar gerçekleştiriyorlar. Bir yandan İlkadım’ı sokak sokak yıkarken diğer yandan evden çıkamayan vatandaşlarımızın alış-verişlerini yapıyorlar. Bunun yanı sıra Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz halkın bir arada yakın bir mesafede olmamaları için bazı alanlardaki bankları söküyorlar. Başka bir ekibimiz kamu kurumları ve toplu kullanım alanlarını devamlı bir şekilde ilaçlıyorlar. Tüm bu çalışmalar sürerken biz de bu çalışmaları yakından takip ediyoruz. Bu süreç boyunca hem çalışanlarımız hem de vatandaşlarımız ile sürekli iletişim içerisindeyiz. İlkadım Belediyesi olarak üzerimize düşen görevi yerine getirmeye devam edeceğiz.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber