İlkadım’da her ay şanslı 50 ailenin 500 TL’lik alışveriş kartı sahip olacak

İlkadım’da her ay şanslı 50 ailenin 500 TL’lik alışveriş kartı sahip olacak
04.12.2022
A+
A-

İlkadım halkından ilgi ve talep gören “Getir Atığını Al Harçlığını” uygulamasında çekiliş zamanı.Her ay şanslı 50 ailenin 500 TL’lik alışveriş kartı sahip olacağı çekiliş  5 Aralık Pazartesi noter huzurunda yapılacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yürütülen “Sıfır Atık” Projesi’ni en fazla destekleyen belediyeler arasında bulunan İlkadım Belediyesi ” Getir Atığını Al Harçlığını” uygulamasıyla Atık Toplama Merkezi (ATOM) otobüsüne en az 5 kilo geri dönüşebilen materyalleri getiren vatandaşlar arasından her ay 50 aileye noter huzurunda 500 TL alışveriş kartının ilk çekilişi gerçekleştirecek. İlkadım Çok Amaçlı Salon’da 5 Aralık Pazartesi Saat:14:00’da gerçekleşecek olan 1.Dönem çekilişi belediye sosyal medya hesaplarında canlı olarak yayınlanacak. Kazanan talihler ise www.ilkadim.bel.tr resmi internet adresinde duyurulacak.

“Bol şanslar diledi”

Amacımız, özellikle çocuklarımıza ve gençlerimize doğal kaynakları korunan, çok daha sağlıklı ve tertemiz bir çevreye sahip İlkadım bırakmak olduğunu kaydeden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Hedefimiz; geri dönüşümün önemini toplumun en ücra köşesine kadar duyurmak. Getir Atığını Al Harçlığını ile kıymetli hemşehrilerimizin hassasiyetiyle ulaştığımız başarıyı ödüllendirmek istedik. Her ay düzenli olarak yapılacak olan çekilişlerimizde çekilişin yapıldığı aya ait biletler bir sonraki ayki çekilişimizde geçersiz olacak. Vatandaşlarımız atıklarını ATOM otobüsümüze getirerek hem ücretlerini hem de yeni çekiliş için alacakları biletlerle şansını devam ettirebilecek. Çekilişimize katılarak bizlere destek veren değerli ilkadım halkına bol şanslar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber