İlkadım’da hane hane 2023’e

İlkadım’da hane hane 2023’e
20.09.2022
A+
A-
AK Parti Samsun’da il ve ilçe teşkilatları olarak sürdürdükleri ev ziyaretlerine İlkadım İlçesi’nde devam edildi.
AK Parti İlkadım İlçe Teşkilatı “Hane Hane 2023’e” programı kapsamında ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla biraraya geldiler.
Düzenlenen programa AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nda  ve İlkadım İlçe Başkanlığı’nda görev yapan teşkilat mensupları hazır bulundular.
İlkadım İlçesinde bulunan 37 haneye ev ziyaretleri gerçekleştirilen programda; AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Ersan Aksu, AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin ve teşkilat üyeleri İlkadım ilçesinde ailelerin evlerine misafir oldular.
Sohbet ortamında geçen ziyarette yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi veren Başkan Erbin, sorun, istek ve önerileri de dinledi.
Ev ziyaretlerinden önce açıklama yapan AK Parti İlkadım İlçe Başkanı Dursun Mücahit Erbin, “Bu akşam İlkadım İlçe Teşkilatı olarak bütün arkadaşlarımızla beraber ilçemizde bulunan mahallelerimizde ayrı ayrı 37 hanemize ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bu ziyaretlerimiz sadece sıradan bir hane ziyareti değildir. Bu kendimizi en iyi hissettiğimiz, mutlu olduğumuz yerler olan vatandaşlarımızın yanında olup hasbihal ettiğimiz bizim için önemli olan ziyaretlerdir.
Bunu; Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve kalpten kalbe giden yolun adı olan partimiz AK Parti için, 2023 ve 2053 hedeflerimiz için gerçekleştirmekteyiz. Milletimizle bir ve beraber, omuz omuza olduğumuzu her zaman olduğu gibi güçlü bir şekilde göstereceğiz.” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber