İlkadım’da gönüllere dokunan hizmetler devam ediyor

İlkadım’da gönüllere dokunan hizmetler devam ediyor
25.08.2024
9
A+
A-
İlkadım’da gönüllere dokunan hizmetler yaptıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Hemşehrilerimizin tüm talep ve beklentilerine cevap veren, onların memnuniyetini önceleyen, yaşam kalitelerini ve konforunu arttıran bir belediyecilik anlayışı içerisindeyiz” dedi.
İlkadımlıların her anında yanlarında olmaya gayret eden ve çalışmalarını bu doğrultuda sürdüren İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, Türkiye Yüzyılı vizyonuyla çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Mahallelerde girilmedik sokak bırakmayan ekipler, asfalt yama, baskı beton, kaldırım çalışmalarının yanı sıra, temizlik işlerinde de mesailerini yoğun bir şekilde sürdürüyor.
‘TEK DÜŞÜNCEMİZ İLKADIM’
İlkadım için çalışmaya ve üretmeye ara vermeden devam edeceklerini ifade eden İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, “Belediye başkanları olarak bizler, 1 Nisan sabahından itibaren hemşehrilerimize hizmet yolculuğuna çıktık. Bu yolculukta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın neferleri olarak İlkadımımız ve hemşehrilerimiz için çalışmaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Şehrimizin kalbi olan İlkadımımızda, gerçek belediyecilik, gönül belediyecilik ve sosyal belediyecilik anlayışı ile vatandaşlarımızın her anında hep yanında olma gayreti içerisindeyiz. Hükümetimizin hizmet belediyeciliği anlayışı ile halkımıza en iyi, en doğru ve en önemlisi vatandaşlarımızın gönlüne dokunan hizmetleri sunma gayreti içerisindeyiz. Biz kendimizi değil, kentimizi düşünüyor bu noktada çalışmalarımızı şekillendiriyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarını kullanarak, fen işlerinde, temizlik işlerinde, park ve bahçelerde, sosyal ve kültürel alanlarda, kısacası İlkadımlıların bize ihtiyaç duyduğu her anlarında yanlarında olmaya gayret ediyoruz. Hemşehrilerimizin tüm talep ve beklentilerine cevap veren, onların memnuniyetini önceleyen, yaşam kalitelerini ve konforunu arttıran bir belediyecilik anlayışı içerisindeyiz. İlçemizdeki sorunların ve eksiklerin farkındayız ve çözümü noktasında çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. İnsan odaklı çalışmalarımızla hem ilçemizi hem şehrimizi hem de ülkemizi refah seviyesi yüksek bir noktaya taşıyacağız” diye konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber