İlkadım’da Erol Köroğlu Rüzgarı!

İlkadım’da Erol Köroğlu Rüzgarı!
16 Ekim 2023 20:36
A+
A-

Yerel Seçimlere yaklaşırken AK Parti İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi Erol Köroğlu İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

AK Parti’den İlkadım Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan Erol Köroğlu’na İlkadım İlçesinde büyük destek gösterilirken Köroğlu’nun aday adaylığı konusunda her siyasi kesimden ve halktan büyük destek geldi. Erol Köroğlu İlkadım İlçemiz her zaman güzel projeleri hak ediyor. Kaybedilen ve hizmetsiz geçen 5 yılın telafisini aday olup seçilirsem en kısa zamanda ilçemde hizmet yağmuru büyük değişimler ve projeler ile dur duraksız çalışmalarım devam edecek, ilçemiz için mesai kavramı gözetmeksizin gece gündüz sahada olup projelerin uygulanmasını ve hayata geçirilmesini sağlayacağım dedi.

AK Parti’nin kuruluşu tarihinden bugüne her kademesinde görev alan  Erol Köroğlu, “Merkez İlçe Yönetimi’nde ‘Kurucu Yönetim Kurulu Üyesi’ ve ‘Muhasip’ olarak olarak görevlerde bulundu . 2004-2009 dönemi İlkadım Belde Belediyesi Meclis Üyeliği, 2008 yılı İlkadım İlçe Yönetimi’nde ‘Kurucu Yönetim Kurulu Üyeliği’, 2012-2013 yılları AK Parti İl Yönetim Kurulu’nda ise ‘İl Başkan Yardımcılığı’ (İl Sekreteri) görevlerinde yürüten Erol Köroğlu 2019-2022 yılları arasıdan ‘Belediye Denetim Komisyonu Başkanlığı’ yaptı,  ve ‘Plan Bütçe Komisyonu Başkanı’ olarak belediye meclisinde görevlendirmesi devam eden Köroğlu, 2014-2019 döneminde İlkadım ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği ve İlkadım Belediye Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.  Erol Köroğlu, “2019 Mart yerel seçimlerinde tekrar ‘İlkadım Belediyesi Meclis Üyesi’ olarak seçilen Erol Köroğlu görevine devam ediyor.

Erol Köroğlu’nun AK Pati’den  aday adaylığı İlkadım ilçesinde her kesimden sıçak bakılırken adaylık konusunun netletşmesini önümüzdeki günlerde belli olacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.