İlkadım’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri

İlkadım’da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri
26.10.2023
A+
A-

İlkadım Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü kurslarında eğitim gören, Türk Sanat Müziği Korosu, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Özel Konseri’nde icra ettiği birbirinden güzel eserlerle, davetlileri mest etti.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında TSM Korosu Belediye Çok Amaçlı Salonu’nda özel bir konser gerçekleştirdi. Şimdiye kadar imza attığı pek çok etkinlikle adını duyuran TSM korosunun Cumhuriyet Bayramı için hazırladığı konserde salon tamamen doldu. Atatürk’ün de sevdiği şarkıların seslendirildiği konserde, Şef Erdal Şahin’in bestelediği eseri seslendiren solistler izleyenleri büyüledi. 2 bölümde oluşan ve 2 saat süren konserin ilk bölümünde sanat müziğini eserlerini başarıyla seslendiren koro ikinci bölümde ise solo olarak solistlerin seslendirdiği eserler sanatseverlerden bol alkış topladı. Sanatseverler kimi parçalara ellerindeki Türk Bayraklarıyla eşlik ederken “Al Bayrak” eserinde salonu dolduran vatandaşlar koroya eşlik etti.

Gecenin sonunda Türk Sanat Müziği korosu şefi Erdal Şahin’e İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık çiçek ve plaket takdim etti.

“Cumhuriyet İlelebet yaşayacak”

Cumhuriyeti bizlere armağan eden Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla ve rahmetle yad ediyorum diyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,” Biz, birlikte sevinip birlikte üzülen, birlikte gülüp birlikte ağlayabilen ve birlikte şarkılar söyleyebilen bir milletiz. Onun için diyoruz ki cumhuriyet ilelebet yaşayacak. Konserin hazırlanmasında emeği geçen hocalarımıza, saz üstatlarımıza, değerli koro üyelerimize ve bu birlikteliğin en önemli paydaşı çok değerli İlkadım halkına çok teşekkür ediyorum. Allah, birliğimizi ve beraberliğimiz daim etsin, Ata’mızın izinde yürüyerek cumhuriyetimizi ilelebet var etsin. Bayramımız kutlu olsun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber