İlkadım ilçesindeki camiler bayrama hazır

İlkadım ilçesindeki camiler bayrama hazır
02.06.2019
A+
A-

İlkadım Belediyesi,Ramazan Bayramı öncesinde ilçedeki tüm camilerin genel temizliklerini yapıyor. Gerçekleştirilen temizlik hizmeti, cami cemaati tarafından memnuniyetle karşılandı.

İlkadım Belediyesi, camilerin periyodik aralıklarla temizliklerini yapmaya devam ediyor. Vatandaşın huzurlu günler yaşaması için ilçe genelinde hummalı bir çalışma başlatan Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçedeki tüm camilerde temizlik ve hijyen çalışması yürüttü. Belediye ekiplerinin sabah erken saatlerde başladığı ve akşam saatlerine kadar süren temizlik çalışmalarında ilçe genelindeki camiiler temizlendi.

Ramazan Bayramı öncesi ekiplerin camileri bayrama hazırladıklarını belirten İlkadım Belediyesi Temizlik işleri Müdürü Recep Aslan”Ramazan ayı boyunca ilçemiz genelinde camilerimizin iç dış genel temizliği yapılıyor. Vatandaşların çok daha sağlıklı ve temiz ortamlarda ibadet etmeleri için camilerimizde temizlik gerçekleştiriliyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı kutlu olsun” dedi.

Camilerde yapılan temizlik ve hijyen çalışmaları dolayısıyla duydukları memnuniyeti ifade eden cami cemaati, çalışmalar dolayısıyla ilkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a ve çalışanlara teşekkür etti.

İlkadım  Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Kadir Gecesi’nde münasebetiyle kılınan namaz sonrası vatandaşlara lokma ikram etti.

Kadir Gecesi dolayısıyla İlkadım ilçesindeki tüm camilerin tıklım tıklım dolduğu gecede Hastanebaşı Camii’nde namazını kılan Başkan Demirtaş,Kadir Gecesi vesilesiyle İlkadım Belediyesi tarafından yüzlerce vatandaşa kandillerin olmazsa olmazı olan lokma tatlısı dağıttı.Hastanebaşı camii programının devamında Saathane çay ocaklarında çay sohbeti yapan vatandaşların kandilini kutlayan Başkan Demirtaş,Büyük Camii’de lokma dağıtımına devam etti.

Sadece gündüzleri değil her fırsatta  halkımızla sohbet etmek ve sorunlarını dinlemek adına gösterilen teveccühten memnun olduklarını dile getiren Başkan Necattin Demirtaş, Tüm İslam aleminin mübarek Ramazan ayını ve Kadir Gecesi’ni kutluyorum.11 aydan daha hayırlı olan Ramazan ayının son günlerinde bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ne kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşarken burada sizlerle birlikte bu mutluluğu yaşamaktan ve paylaşmaktan onur duyuyoruz. Umarım bu güzel ve hayırlı günlerde milletimiz, vatanımız, aileniz için yaptığınız tüm dualar kabul olur. Bu vesileyle tüm İslam aleminin Kadir Gecesi’ni tebrik ediyorum “ dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber