İlkadım Belediyesi’nin ‘Belediye Mahallenizde’ projesi ilgi görüyor

İlkadım Belediyesi’nin ‘Belediye Mahallenizde’ projesi ilgi görüyor
14.10.2019
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından başlatılan ve her hafta başka bir mahallede hizmet veren Belediye Mahallenizde projesi ilgi görmeye devam ediyor.

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş tarafından, vatandaşların taleplerinin ilk ağızdan iletilmesi ve mahallelere çok daha hızlı bir şekilde hizmet götürülmesi amacı ile başlatılan Belediye Mahallenizde projesi hızla devam ediyor. Her hafta farklı bir mahalleye kurulan hizmet çadırında vatandaşların talepleri dinleniyor. Belediyenin tüm birimlerinin bir arada bulunduğu çadırda sorunlara çözüm üretmenin yanı sıra İlkadım Belediyesi Sağlık Hizmetleri Müdürlüğü personelleri tarafından vatandaşlara ücretsiz şeker ölçümü yapılmakta.

DOĞRU TESPİT, HIZLI ÇÖZÜM

Mahallelerin eksiklerinin çözüme kavuşması amacı ile gerçekleştirilen projeyle her mahallenin öncelikli sorunları ön plana alınarak doğru tespit yapılıyor. Yerinde ve doğru bir tespit sonrası belediye ekiplerince yapılan çalışmalarla sorunlar hızlı bir şekilde çözüme kavuşuyor.

İLKADIM’IN TÜM MAHALLELERİ GÜZELLEŞİYOR

Büyük bir beğeni toplayan projenin vatandaşlar tarafından gördüğü ilgiye teşekkür eden İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Halkımıza en doğru ve hızlı hizmeti sunmanın yanı sıra eşit bir hizmet anlayışına da büyük önem veriyoruz. İlkadım’ın her mahallesi bizim için aynı öneme sahip ve her vatandaşımız bu hizmetlerden eşit faydalanmalıdır. Belediye Mahallemizde projemizle merkez mahalle ve ya uzak mahalle gibi bir ayrıma fırsat vermeden çalışmalarımızı halkımızla birlik ve beraberlik içerisinde yürütme şansı buluyoruz. Hem projemize gösterdikleri ilgiden ötürü hem de verdikleri desteklerden ötürü İlkadımlı hemşehrilerimize yürekten teşekkür ederim” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber