İlkadım Belediyesi Sınıfta Kaldı!

İlkadım Belediyesi Sınıfta Kaldı!
30.01.2017
A+
A-

Vatandaş mağdur İlkadım Belediyesi gece gündüz çalışmış…

Yurdu etkisi altına alan kara kış Samsun’da da kendisini gösterdi. Dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Samsun şehir merkezi beyaza büründü. Kar yağışı etkisini bugün de sürdürüyor. Merkez ilçe belediyesi olan İlkadım Belediye’si ekipleri yollarda yeterli kar temizleme çalışması yapmadığı için vatandaşlar mağdur oldu.

Bu Mağduriyet Özellikle İlkadım İlçesi’nde oldu tuzlanmayan yollardan dolayı bir çok trafik kazası meydana gelirken ara sokakların birçoğu kardan dolayı kapalı ilkadım İlçesi’nde yaşayan vatandaşlar bu duruma sosyal medya üzerinden tepki verirken önümüzdeki saatlerde artacak olan kar yağışına  ilkadım belediyesi’nin mağduriyetlere yetişemeyeceği bu sabah’ki durumdan belli oldu.

İlkadım ilçesi’nde yaşayan vatandaşlar belediye’nin duyarsızlığı’na tepkileri çığ gibi büyüyor.

Öte yandan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda yolları açmak ve kaldırımları temizlemek için gece boyunca  çalıştık. Çalışmalarımız sürüyor anlayışınız ve sabrınız için teşekkür ederiz dedi.

ilkadım İlçesi’nde oturan vatandaşlar bu çalışmalar nerde yapıldı pek göremedik dedi. Şehir merkezinde kardan dolayı ulaşımda hala bir çok yerde güçlük çekiliyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber