İlkadım Belediyesi öğretmenler gününü kutladı

İlkadım Belediyesi öğretmenler gününü kutladı
24.11.2019
A+
A-

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle Belediye bünyesinde hizmet veren öğretmenlerin öğretmenler gününü çiçeklerle kutladı. 

İlkadım Belediyesi Yıldıray Çınar Kültür Merkezi’nde belediye bünyesinde hizmet veren eğitimcileri bir araya toplayarak 24 Kasım Öğretmenlerin Günlerini tebrik etmek için çiçek gönderen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,’’Belediye olarak eğitimden gelecek ricaları emir telakki ettiklerini ve en önemli yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu söyledi. Gelecek nesillerimiz adına umut bağladığımız gerçek güç öğretmenlerimizdir diyen Başkan Demirtaş;’’ Her meslek önemli ve değerlidir fakat insan yetiştirmek gibi bir görevi yerine getiren öğretmenlerimiz baş tacıdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle üzerimde emeği olan öğretmenlerim başta olmak üzere bütün öğretmenlerimizin gününü en içten dileklerimle kutluyor, Ebediyete irtihal eden öğretmenlerimize de Allah’tan rahmet diliyorum” dedi.

Başkan Demirtaş’ın göndermiş olduğu karanfil çiçeklerini eğitim emekçileri olan öğretmenlere takdim eden İlkadım Belediyesi Başkan Yardımcısı Şerif Mırık’ı, İlkadım’da eğitim kalitesinin günden güne daha da arttıyor. Eğitim kurumlarımız başta olmak üzere her türlü eğitimle ilgili projede elini taşın altına koyarak sorumluluk alan Belediye Başkanımıza bu nazik ve anlamlı hediyelerini sizlere takdim etmekten büyük onur ve gurur duydum’’ dedi.

Belediye bünyesinde gelecek nesilleri yetiştirmek adına özverili çalışmalar sunan öğretmenler ise İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’a bu nazik hediyeden dolayı teşekkürlerini iletti. 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber