İlkadım Belediyesi kar teyakkuzunda

İlkadım Belediyesi kar teyakkuzunda
10.02.2020
A+
A-

İlkadım’da gece saatlerinde başlayan kar yağışı, ilçeyi beyaza bürüdü. Kar kalınlığı 5 santimetreyi bulan ilçede, buzlanmaya karşı belediye ekipleri anında müdahale etti. Kar yağışıile birlikte çalışmalara başlayan ekipler gece boyunca sahada tuzlama ve kar küreme çalışmasını aralıksız sürdürdü.
Hafta sonu kent genelini etkisi altına alan gece saatlerinde hızla devam eden kar yağışı ilçeyi bembeyaz yaptı. Kar kalınlığı ilçede 5 santimetreyi bulurken İlkadım Belediyesi’nin ekipleri ise harekete geçti. İlçe halkının aksaklık yaşamaması için ilçede süratle çalışan ekipler tuzlama, solisyon ve kar küreme çalışması başlattı. Giderek artan kar yağış ilçe merkezinin yanı sıra mahallelerde daha şiddetli devam etti. İlçe halkının buzlanma ve kötü hava şartlarından etkilenmemesi için belediye ekipleri ulaşımda ve gündelik yaşamda sıkıntı yaşanmaması için gece boyunca mücadele verdi.

“Tüm olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın içi rahat olsun “
Kar yağışı sebebiyle ulaşımda sıkıntılar yaşanmaması için belediyenin ekiplerinin çalışmaları hızla devam ettirdiğini söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, “Bu gibi doğaolaylarını yönetmekte ve sorunsuz atlatmakta, personellerimiz yüksek deneyim ve tecrübeye sahip. Yağış başlar başlamaz belediye personellerimiz çalışmalarına başladı. Çalışmalarımızı 1 greyder, 3 kepçe, 2 tuzlama aracı,3 solisyon tankeri ve 10 kişilik ekip ile sürdürüyoruz.
Mahallelerimizde ulaşımın aksamaması için ekiplerimiz saatler süren çalışmalarını
gerçekleştiriyor. Gelebilecek ihbarlar üzerine ekiplerimiz hazır bekliyor. İlkadım’lı tüm
vatandaşlarımızın içi rahat olsun. Yaşam alanlarında en küçük bir aksamaya dahi izin
vermeyeceğiz. Mesai mefhumu gözetmeden bütün ekiplerimizle yağışlar devam ettiği sürece iş başında olacağız. Geceden bu yana vatandaşlarımızın rahatı için fedakarlık yapan tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber