İlkadım Belediye personeline hizmet içi eğitim semineri verildi

İlkadım Belediye personeline hizmet içi eğitim semineri verildi
30.05.2019
A+
A-

İlkadım Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü, özellikle çöp toplama işlerinde görev yapan temizlik işçilerine iş sağlığı ve güvenliği eğitim konulu hizmet içi eğitim semineri verildi. Eğitim seminerine katılan Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan,İş yerlerinde İnsan sağlığı ve güvenliğinin önemli olduğunu vurguladı.

İlkadım Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan tarafından Yıldıray Çınar Kültür Merkezi toplantı salonunda düzenlenen ve İş güvenliği uzmanı Kübra Karaca’nın sunumu sunulan ‘Temel  İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi’ semineri verildi.Hizmet içi eğitim seminerine temizlik işçileri eksiksiz katılım sağladı.İlk önce katılımcılara teorik bilgiler sunuldu, slayt gösterisi ile yapılması gerekenlerin uygulamalı olarak temizlik personeline gösterildi. İşçi hayatının her şeyden daha önemli olduğuna vurgu yapılan seminerde, özellikle iş kazalarını önleme konularında alınacak tedbirler anlatıldı. Eğitim sonrasında temizlik işleri müdürlüğü bünyesinde çalışan personele anlatılan konularla ilgili bir sınav yapılırken sınav sonrasında başarılı olanlara ‘İş Güvenliği Eğitim Sertifika’sı verildi.

ASLAN AMACIMIZ GÜVENLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞMAK

Çalışan personelimizin sağlığını ve güvenliğini düşünmek en büyük sorumluluk olduğunun altını çizen Temizlik İşleri Müdürü Recep Aslan,” Çalışanlarımızdan bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada iş sağlığı ve güvenliğine dikkat etmelerini istiyorum. Şirket olarak verilen eğitimlerle çalışanlarımız için sağlıklı ve güvenli bir ortamı temin etmeyi amaçlıyoruz.Amacımız iş kazalarının ve meslek hastalıklarının azaltılmasını sağlamaktır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber