İlçe teşkilatından Başkan Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti

İlçe teşkilatından Başkan Özdemir’e hayırlı olsun ziyareti
17.04.2019
A+
A-

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ve ilçe teşkilatı Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan AK Parti İlçe Başkanı Kadir Kayan ve ilçe teşkilatını makamında ağırladı.

Misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Özdemir, “Teşkilatlarımız ile birlikte çok güzel bir seçim dönemini geride bıraktık. Havzamızın 98 mahallesinin tamamına gittik. Tüm vatandaşlarımıza ulaştık. Halkımızın teveccühünü aldık. Bundan sonraki süreçte vatandaşımızın güvenini boşa çıkartmadan çalışmalarımıza devam edeceğiz. Havza’da hizmet çıtasını daha da yukarı çıkartacağız” dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havzanın geleceği için çalışacaklarını belirterek; “Yeni dönemdeki en önemli projelerimiz ilçemizin kalkınmasına yönelik olacak. Yine kırsal mahallelerimize hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan ise Başkan Özdemir’e başarılar dileyerek, “31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde Havza’da başarılı bir sonuç elde ettik. Başkanımızın, teşkilatımız, Genel Başkan Yardımcımız ve milletvekillerimizin katılımları ile yürütülen çalışmalar neticesinde seçimden alnımız ak, başımız dik bir şekilde çıktık. İnşallah bundan sonrasında da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmaya devam edip, Havzamızı çok güzel hizmetler ile buluşturacağız. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde, hükümetimizin destekleri ile önümüzdeki 5 yılı çok daha güzel ve verimli şekilde geçireceğimizden eminim. Başkanımızı tebrik ediyor, hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

AK Parti Havza İlçe Başkanı Kadir Kayan’a, İlçe Yönetim Kurulu, Ak Parti Havza Gençlik Kolları Başkanı Sedat Ayan ile gençlik kolları üyeleri katıldılar.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i gün boyu KYK Havza Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Elmas Eryiğit Gümüşçü, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Havza Müdürü Canan Kesici ve çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber