İl Müdürü Kasapoğlu’n dan Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret

İl Müdürü Kasapoğlu’n dan Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Özdemir’e ziyaret
27.06.2019
A+
A-

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu ve beraberindekiler Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ve Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler.

Havza Belediyesi makamında gerçekleşen ziyarette Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu ilk olarak Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir’e hayırlı olsun dileklerini ileterek ilçe spor faaliyetlerini ve tesislerini geliştirebilmek için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu Havza Kaymakamlığının ve Havza Belediyesinin her zaman ilçedeki faaliyetlere destek olduğunu belirterek Kaymakam Yılmaz ve Belediye Başkanı Özdemir’e teşekkür etti.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz ilçede sportif faaliyetlerin geliştirilmesinin önemli olduğunu belirterek; “İlçemiz sportif anlamda potansiyele sahip. Ulusal ve uluslar arası derece elde edecek çok gencimiz var. Bu gençlerimizin tespiti ve yönlendirilmesi için elimizden gelen desteği veriyoruz ve vermeye hazırız.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise Havza’da sporun gelişmesi için her türlü işbirliğine hazır olduklarını belirterek; “Bölgemizde ciddi bir güreşçi potansiyeli var. Bunu iyi değerlendirmek lazım. Yine ilçemizde bizlerin sportif anlamda tespit ettiği bazı eksiklerin giderilmesi için yoğun bir çalışma içerisinde gireceğiz. Kurumlarımız arasında uyum bizler için çok önemli. Bu iş birliği içerisinde ilçemize ve gençlerimize güzel hizmetler sunacağımıza eminim.” Diyerek Kasapoğlu ve beraberindekileri ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Gençlik ve Spor İl Müdür İsmail Hakkı Kasapoğlu’na, Gençlik ve Spor Bakanlığı Müfettişleri, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Cafer Uzun ile Havza Gençlik Merkezi Müdürü Mahmut Bektaş eşlik etti.

Havza’da havaların ısınmasıyla sivrisinek ve haşerelerden korunmak için ilçe merkezinde ilaçlama ve temizlik çalışması başlatıldı.

Havza Belediyesi tarafından ilçe merkezinde araç üzerine sivrisinek ve haşerelerden korunmak için ilaçlama çalışması yapılıyor, çöp konteynerleri de ilaçla yıkanarak dezenfekte ediliyor.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, yaptığı açıklamada, yaz aylarında sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını, bunun için de ilçede ilaçlama ve temizlik çalışması yapıldığını belirtti.

Yaz aylarında sivrisinek ve haşerelerin çoğaldığını aktaran Özdemir, “Bu hayvanların üreme dönemlerinde de gerekli ilaçlamayı yaparak bunların daha fazla çoğalmasını önlüyoruz.

Park ve bahçelerde akşamları oturan vatandaşlarımız haşerelerden dolayı rahat oturamıyorlardı ve evlerinde oturan birçok vatandaşımız geceleri camlarını açamıyor. Bunun için biz de belediye olarak ilçe merkezinde ilaçlama yapıyoruz. Vatandaşlardan ricamız çöplerini poşetli bir şekilde konteynerlara atmaları. Malum havalar sıcak. Bu şekilde hem koku hemde haşereler ile mücadelede bizlere destek vermiş olacaklar.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.