İçme suyuna ne oldu?

İçme suyuna ne oldu?
23.02.2020
A+
A-

Samsun’da Pazar günü içme suyunun koktuğu ve içme suyuna lağım karıştığı iddiası vatandaşların panik yaşamasına neden oldu.

Kent merkezinde bir çok vatandaş, SASKİ’ye içme suyunun koktuğu yönünde şikayetler yağdırdı. İçme suyundan ağır bir koku gelmesinden şikayet eden vatandaşlar SASKİ’ye bunun sebebinin ne olduğunu sordu.
Samsun’un bir çok ilçesinden gelen kuku şikayeti üzerine Samsun Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (SASKİ), içme suyunda koku olduğuna yönelik iddialara ilişkin açıklama yayımlandı.
SASKİ tarafından yapılan açıklamada koku şikayeti ile ilgili yapılan analizler sonucunda insan sağlığını etkileyecek riskli bir durumun söz konusu olmadığı belirtildi.
SASKİ konuya ilişkin kamuoyuna şu bilgilendirmeyi yaptı.
“Samsun şehir geneline verilen içme suyunun bakteriyolojik ve kimyasal açıdan analizleri sürekli yapılmakta olup, insan sağlığını etkileyecek riskli bir durum söz konusu değildir. Farklı adreslerden gelen bahse konu şikayetler için ekiplerimiz sahada gerekli araştırmalarını yapmakta ve çalışmalarını sürdürmektedirler”
ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber