İbrahim Sadri Canik’te

İbrahim Sadri Canik’te
21.03.2024
A+
A-

Canik Belediyesi, ünlü Şair ve Şiir Yorumcusu İbrahim Sadri’yi vatandaşlarla buluşturuyor.

Ramazan ayı boyunca ilçede düzenlediği kültür ve sanat programlarına bir yenisi daha ekleyen Canik Belediyesi, Şair ve Şiir Yorumcusu İbrahim Sadri’yi vatandaşlarla buluşturacak. Şair ve Şiir Yorumcusu İbrahim Sadri, Canik’te seslendireceği şiirlerle gönülleri mest edecek.  Canik Belediyesinin düzenlediği ‘İbrahim Sadri ile Şiir Vakti’ programı, 24 Mart 2024 Pazar günü, saat 20.30’da Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleşecek. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, tüm vatandaşları ‘İbrahim Sadri ile Şiir Vakti’ programına davet etti. 

 

Canik’te Ramazan Dolu Dolu 

İlçede düzenlediği Şehr-i Canik Ramazan Serüveni etkinlikleriyle çocukları ve gençleri geleneksel Ramazan şenlikleriyle bir araya getiren Canik Belediyesi, Türkiye’nin sevilen sanatçılarından, Şair ve Şiir Yorumcusu İbrahim Sadri’yi vatandaşlarla buluşturacak. Ünlü Şair İbrahim Sadri Sezai Karakoç Canik Kültür Merkezi’nde gerçekleştireceği programda, sevilen ve yüreklere dokunan şiirler seslendirecek. 

ETİKETLER: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.