Hizmet sektörüne kalite katan eğitim

Hizmet sektörüne kalite katan eğitim
21.01.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde gerçekleştirilen aşçılık ve pastacılık kursları beğeni toplamaya sürdürüyor. Haftanın 5 günü sabah ve akşam olmak üzere Derebahçe ve Yıldıray Çınar Kültür Merkezlerinde devam eden eğitimlerle İlkadımlı kadınlar, hobilerini kazanca dönüştürüyor. İlkadım Belediyesi meslek edindirme kursları arasında en büyük ilgi gören kursların başında gelen aşçılık ve pastacılık kursları, mezunlarına sağlam birer meslek ve kariyer imkanı sunmayı amaçlıyor.

 

İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın büyük önem verdiği ve meslek edindirme amaçlı İlkadım Belediyesi ve İlkadım Halk Eğitimi Merkezi iş birliğinde açılan kurslarda özellikle kadın kursiyerler hobilerini kazanca dönüştürmeyi amaçlıyorlar. Hızla gelişen hizmet sektörüne kalifiye eleman olarak girme şansı yakalayan kursiyerler yerel lezzetlerin yanı sıra dünya mutfağını da öğreniyorlar. Pastacılık ve aşçılık olmak üzere 2 branşta eğitim gören kursiyerler hem kendi işlerini kurabiliyor hem de birçok yerde çalışabilme imkanı kazanıyorlar.

 

DEMİRTAŞ; “ASIL AMACIMIZ MESLEK EDİNDİRMEK”

Belediye bünyesinde binlerce vatandaşa kurs imkanı sağladıklarını belirten İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş; “Belediyemiz kültür merkezlerinde hayata geçirdiğimiz kurslarımızı belirlerken önceliğimiz, halkımızın meslek edinebilecekleri branşlar oldu. Başta kadınlar ve gençler olmak üzere hobi edinmelerinin yanı sıra bu hobilerini kazanca dönüştürerek hem aile hem ülke ekonomisine katkı sağlamalarını amaçlıyoruz. Bu kurslarımızdan en çok ilgi görenler ise pastacılık ve aşçılık kurslarımız oldu. Derebahçe ve Yıldıray Çınar Kültür Merkezlerimizde hayata geçirdiğimiz kurslarımızda sabah ve akşam olmak üzere ayrı sınıflarda çok sayıda kursiyerimiz eğitim almakta. İlkadım Belediyesi olarak bu kurslarımızın alt yapılarını en iyi şekilde sağlamaya gayret ediyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber