Hilmi Eker AK Parti’den Atakum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Olduğunu Açıkladı

Hilmi Eker AK Parti’den Atakum Belediye Başkanlığı İçin Aday Adayı Olduğunu Açıkladı
18 Kasım 2023 18:14
A+
A-

Yerel seçimler yaklaşırken Hilmi Eker AK Parti’den Atakum Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Hilmi Eker yaptığı açıklamada;  Sevgili dostlarım kıymetli büyüklerim, değerli Basın mensubu arkadaşlarım bugün bir sevdamıza olan hizmet planlarımızı ve bu konuda ki azmimizi, kararlılığımızı, yıllar süren hazırlığımızı anlatmak için buradayız. Katılım sağlayan tüm gönül dostlarıma teşekkür ediyor hoş geldiniz diyorum.

Heyecanımız yüksek, hayallerimiz büyük. Ama bu heyecan ve hayallerimizi kısık sesle anlatmak durumundayız. Çünkü Filistin ve son dönemde özellikle Gazze bölgesinde çocuklar, kadınlar, yaşlılar başta olmak üzere acımasızca bir katliam ve soykırım yaşanmaktadır. Bu durum bizim için hem insani olarak hem inancımız gereği çok acı verici. Orada ki mazlum kardeşlerimize Allahtan yardım, şehitlerimize rahmet diliyorum. Bu siyonist düzene karşı herkes kendi üzerine düşeni yapmalıdır. Bu düzene karşı koymanın, ancak böyle olacağını düşünmekteyim.

Bu şuur ve inançla Üniversitede Mühendislik Fakültesinde okuduğum yıllardan itibaren kendimi sivil toplum kuruluşları, iş hayatı ve siyasette aktif rol alarak geliştirmeye adadım.
Üniversite yılları sonrası Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere aşılamış olduğu “Evet Sende Yapabirsin, Başarabilirsin” özgüveniyle ve bizlere verdiği fırsatlarla Türkiye 100 yılı hedeflerine Ak parti Atakum İlçe Gençlik Kolları teşkilatında görev alarak hazırlanmaya başladım.

Sonrasında Atakum’da AK Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini üstlendim.

2 dönem AK PARTİ SAMSUN İl Başkan yardımcılığı ve Çevre şehir kültür başkanlığı,
Çeşitli sivil toplum kuruluşlarında ve iş insanları derneğinde yöneticilik yapmak nasip oldu.
Hali hazırda Mimar ve Mühendisler Grubu Samsun Şube Başkanlığı görevini yürütmekteyim.
Özel iş hayatımda ise mühendislik ve mimari faaliyet gösteren firmamla şehrimize hizmet ediyorum.

Tüm bu görev ve süreçler bizlere bu şehrin ve özellikle Atakum’un barındırdığı dinamiklerin hafızasını kazandır. Bu dinamikler bizlere hizmet aşamasında hareket kabiliyeti veren ana unsurdur.

Bizlerde bu süreçlere ek olarak 15 yılldır hayalini kurduğumuz, Hayalimizde ki Atakum’umuz için Teknik, Sosyal ve Bürokratik süreçlerle kendimizi hazırlayarak,
Bugün ise projelerimizle, Mühendislik kabiliyetimizle, her sokağında bir mutluluğumuz bir gözyaşımız bir hayalimiz olan ATAKUM’UMUZU YÖNETMEK İÇİN AK PARTİ ATAKUM BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYLIĞIMIZI AÇIKLAMAKTAN ONUR VE GURUR DUYARIM.

Bu hizmet yarışı çerçevesinde geçmişten bu güne hizmet etmiş hem teşkilat üyelerimize hem de belediye başkanlarımıza teşekkürü bir borç biliyorum. Şimdi hizmet bayrağını alarak layıkıyla daha yukarı çıkarmak en büyük hedefim.
Slolaganımız olan “ATAKUM BİZİMLE” ifadesi içeriği dolu bir ifadedir. Belediye çalışması bir ekip işidir. O yüzden ben değil biz dedik. Bu çerçevede belediye başkanlığımız sürecinde çalışma yapacağımız güçlü, teknik, bürokratik ve siyasal ekibimiz hazır.
Bunun için Atakum benimle demiyoruz, Atakum bizimle diyoruz.
Projeler üretiyoruz,
Atakum’u iyi tanıyoruz azim istek ve gençlik enerjimiz var.
Allah nasip ederse bu göreve geldiğimizde de
aynı şevk
azim
ve istekle çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz.
Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere verdiği talimatta söylediği gibi ‘TÜRKİYE ve TÜRK MİLLETİNE HİZMET YOLCULUĞUMUZDA HESAP VERME VAKTİ OLAN SEÇİMLERE KADAR HİÇ BİRİMİZE DURMAK DİNLENMEK YOK’ diyerek 31 MART 2024 yerel seçim akşamına kadar çalışmalarımıza devam edeceğiz.
Atakum’umuz ve sizler için hazırladığımız çok sayıda proje var. Bu projelerimizi 5 ana başlık altında topladık;

1- Kültür Sanat ve Turizm
2- Gençlik ve Spor
3-Yeni Nesil Belediyecilik ve Teknoloji
3-Çevre Dostu Belediyecilik
5-Kent Mimarisi ve İmar Çalışmaları

Bu başlıkların altındaki projelerimizi gerek internet sitemizde, gerekse sosyal medya hesaplarımızda paylaşıyoruz. Süreç içerisinde de anlatmaya devam edeceğiz.

Bizler hazırız,
Kararlıyız
Sizleri seviyoruz. ATAKUM’UMUZU seviyoruz.

Başarılarıyla bizlere sonsuz mutluluk ve gurur yaşatan Samsun’umuzun en değerli markası olan SAMSUNSPOR’UMUZADA süper ligde başarılar dilerken, başarılarının devamı için şimdiye kadar olduğu gibi belediye başkanlığımız döneminde de desteğe devam edeceğimin bilinmesini isterim.

Uzun yıllardır bu süreçlerde mücadele etmek zorlu bir yol. Bu yolda beni asla Yalnız bırakmayan sevgili eşime ve biricik oğluma çok teşekkür ediyorum. İyi ki varsınız. Dualarıyla gücüme güç katan anneme babama, kayınvalideme kayınbabama ve uzun yolculuktaki siz değerli dava ve yol arkadaşlarıma bu gün bana olan desteğiniz ve katılımız için şükranlarımı sunuyorum. Sağolun var olun. Dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.