Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı
28.12.2023
30
A+
A-

Türkiye’de helikopterle kayak sporu Heliski’nin merkezi haline gelen Rize’nin Kaçkar Dağları’nda bu yılda heyecan başlıyor. Faaliyet için 3 helikopter Rize-Artvin Havalimanı’na iniş yaptı.

featured

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

Rize’nin Çamlıhemşin ilçesi Ayder Yaylası ve Kaçkar Dağları’nda 2005 yılından buyana yapılan helikopterle kayak sporu Heliski heyecanı bu yılda başlıyor. Ayder Heliski Havacılık ve Turizm Şirketi tarafından yapılan faaliyet için 3 helikopter Rize-Artvin Havalimanına ulaştı.

WhatsApp Image 2023 12 28 at 19.42.19 1

Gümrük işlemlerinin ardından Ayder Yaylasına konuşlanacak helikopterler, 4 ay sürmesi beklenen helikski sezonu için konukları Kaçkarların zirvesine taşıyacak. Heliski faaliyetinin bu yıl Rize’nin yanı sıra Artvin ve Erzurum sınırlarında yapılması bekleniyor.

WhatsApp Image 2023 12 28 at 19.42.20

Ayder Heliski Havacılık ve Turizm Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Haşimoğlu, BHA muhabirine yaptığı açıklamada heliski faaliyetinin yeni yılda başlayacağını belirterek 4 ay sürmesi beklenen sezonda kayak tutkunlarını ağırlayacaklarını söyledi. Haşimoğlu heliski sporunun Türkiye’nin Dünyaya tanıtımında önemli bir rol üstlendiğini de vurguladı.

Heliski heyecanı başlıyor; 3 helikopter Rize’ye ulaştı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber