Hayati Tekin: Raylı Sistemi yeraltına alıp, 90 milyonu çöpe atmayacağım!

Hayati Tekin: Raylı Sistemi yeraltına alıp, 90 milyonu çöpe atmayacağım!
04.03.2019
A+
A-

İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin seçim çalışmalarına İlkadım’da Adalet ve Unkapanı Mahallelerinde devam etti.

Burada vatandaşlarla buluşan ve toplantılara katılan Hayati Tekin projelerini anlattı, önemli mesajlar verdi.Hayati Tekin’in çalışmalarına CHP Samsun Milletvekili Neslihan Hancıoğlu, İYİ Parti Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, CHP Samsun İl Başkanı Mehmet Kundak, İYİ Parti İlkadım İlçe Başkanı Burcu Işıtan Satar, İYİ Parti İlkadım Belediye Başkan Adayı Necattin Demirtaş da katıldı.

SAMSUN’U GELECEK YÜZYILIN ŞEHRİ YAPACAĞIM
Proje ve icraat zamanı olduğunu belirten Hayati Tekin, ” Ben gariban bir köy çocuğuyum. Tırnaklarımla birçok mevkilere sizlerin sayesinde geldim. Tekkeköyde 15 yıl belediye başkanlığı,3 yıl milletvekilliği yaptım. Geçmişteki belediyedeki başarılarım sizlerin sayesinde.Samsun’u Allah’ın izniyle otoparksız, üst üste binmiş şehir olmaktan kurtarıp, güney yönüne doğru büyüterek doğu- batı çevre yollarıyla gelecek yüzyılın şehri yapacağım. Allah vergisi dağlarıyla, derin ovaları ve deniziyle bu harika coğrafyada, akıl nimetini kullanmayan geçmiş yöneticiler yüzünden Samsun geri kaldı.” dedi.

RAYLI SİSTEMİ YERALTINA LAMAK YERİNE SAMSUN’UN ÇEVRESİNDEN DOLAŞTIRACAĞIZ

Allah’ın verdiği akıl nimetini kullanacaklarını ifade eden İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, ” Atakum’da hafif raylı sistemi yer altına alarak 90 milyon euroyu çöpe atıp, 120 milyon daha harcama gafleti yerine, Irmak Caddesi’nden Duruşehir’in üzerinden, Adalet Mahallesi’nin etrafından ve şehri çevreleyen bir güzergahla, Eğitim Araştırma Hastanesi’nin önünde Otogar’a kadar ulaşacak bir şekilde en kısa zamanda hizmete sunacağız. Hayırlı uğurlu olsun. ” diye konuştu.

Tersane yapacağız, 15 bin kişiye iş bulacağız diye insanların hayalleri ile oynadılar

Seçim çalışmalarını sürdüren İYİ Parti Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, istihdam sağlayacak proejeleri olduğunu, 3 sanayi bölgesi oluşturup, 72 bin kişiye iş ve aş sağlamak için projelendirdiklerini söyledi.

Geçmişte Tersane Yapacağız diye sahte imzalarla insanlara iş vaadedip, insanların gururuyla, açlığı, işsizliği, hassasiyeti ve hayalleri ile oynandığını belirten Hayati Tekin, “Üretmeyen bir şehir olduk. Projelerimi yayınladım. 3 tane sanayi bölgesi ilan ediyoruz. Gazetelerde görmüşsünüzdür. Tersane Alanı neden boş duruyor? 20 yıldır bunun cevabı yok. Sizin çocuğunuz işsizmiş, aşsızmış para babalarının umrunda değil! Onlar o arazileri kapatmak için var. Ama Hayati Tekin gibi bir kardeşiniz geliyor. Zengine, ağaya, beye boyun eğmeyen bir kardeşiniz geliyor. Onun için bu hesaplar bozulacak, o araziler halka sunulacak. Tersane alanının 3 bin dönümü boşa gitmezken, lojistik alanının güneyi sanayiye açılacak. ” dedi.

HAYAL SATMIYORUZ, KİMSEYİ ALDFATMIYORUZ; 72 BİN KİŞİYE İŞ, AŞ SAĞLAYACAĞIZ

Costal Mevkii’nin sanayiye açılacağını ifade eden Hayati Tekin, ” İşsizlik o kadar had safhada ki, makine mühendisine de elektrik mühendisine de iş yok!.Tekkeköy’ün doğusuna doğru sanayi büyüyecek.Yaptığımız hesaplarla 72 bin gence iş buluyoruz. Hayal satmıyoruz, kimseyi de aldatmıyoruz. Geçmişte ’15 bin kişiye iş vereceğiz’ diye, ‘Tersane yapıyoruz’ diye sahte imza ile insanlardan dilekçeler toplandı, insanların gururuyla oynandı. Açlığı, işsizliği, hassasiyeti ile oynandı. Bundan sonra bu halkın geleceği ile, genci ile kimse oynayamayacak. Sizden ricam kafanıza takılanı sorun. Sizden sadece oyunuzu değil, desteğinizi de bekliyorum. Sadece sizin için değil, gelecek nesillerimiz için. Bana güvenin sizleri asla ve katha mahçup etmeyeceğim. Allah’ın izniyle başarılar, gurur hepimizin olacak. Alnınız açık, göğsünüz dik olacak. Kendimi size, sizleri Allah’a emanet ediyorum sağ olun var olun.” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber