Hayati Tekin: Havza’da yol ve ulaşım sorunu kalmayacak!

Hayati Tekin: Havza’da yol ve ulaşım sorunu kalmayacak!
27.02.2019
A+
A-

Seçim Çalışmalarına Havza ve mahallelerinde devam eden İYİ Parti ve Millet ittifakı Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hayati Tekin, Pazaryeri ve esnaf ziyareti yaptı, Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti, mahallelerde vatandaşlarla buluştu.

Hayati Tekin Havza’da CHP Milletvekili Kemal Zeybek, CHP ve Millet İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Mehtap Demiralp Yeşilbaş, CHP Havza İlçe Başkanı Ertaş Çoban, İYİ parti temsilcileri ve çok sayıda partili tarafından karşılandı.

Havza’daki 81 Mahalle’nin muhtarının üye olduğu Havza Muhtarlar Derneği’ni ziyaret eden Tekin, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Çavdar, dernek yönetim kurulu üyeleri ve muhtarlardan Havza’nın ve mahallelerinin sorunları ile ilgili olarak bilgi aldı.

MAHALLELERİN YOLLARI YAPILACAK, KAPALI HAYVAN VE SEBZE PAZARI ACİLEN HAYATA GEÇİRİLECEK

Hayati Tekin,” Havza’nın en önemli sorunlarının başında mahallelerin yollarının çok kötü durumda olduğunu, temiz içme suyu problemi yaşandığını, otopark, kapalı pazaryeri ve hayvan pazarı ihtiyacı olduğunu öğrendim. Muhtarlarımnız, tarımsal destek alamadıklarından , hayvancılık ve tarımın geliştirilmesine katkı sağlanmadığından dert yandılar

Ben bu ve diğer sorunlarla ilgili olarak Büyükşehir Belediyesi yetki alanına giren her konuda destek vereceğim. Alt belediye yetkisine giren konularda da ciddi katkılar sağlayacak, ortak çalışmalar yaparak bu sorunları sorun olmaktan çıkaracağız. Havza ve çevre ilçelerin araçlarının Samsun’un merkezine kadar girmesi için düzenleme yapmak ilk yapacaklarımızdan. 10 yıldır yapılamayan Sebze Pazarı da benim başkanlığım döneminde hayata geçirilecek. Samsun’un hayvancılığının gelişmesi için de Mezbahane ve et entegre tesisleri yapacağız.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.