Havza’da Yaz Futbol Okulları Futbol Şenliği düzenlendi

Havza’da Yaz Futbol Okulları Futbol Şenliği düzenlendi
02.09.2018
A+
A-

Havza’da İlk Kıvılcım Spor Kulübü tarafından Havza Belediyesinin katıları Yaz Futbol Okulları Futbol Şenliği düzenlendi.

Havza şehir stadında düzenlenen Yaz Futbol Okulları Futbol Şenliği’ne İlk Kıvılcım Spor Kulübünün yanı sıra Amasya Belediyespor, Merzifon Belediyespor ve Vezirköprü Gençilk Hizmetleri Spor Kulübü yaz futbol okullarında eğitim gören 8 – 10 yaş arası 120 futbolcu katıldı.

Futbol şenliğinin tek kız oyuncusu olan İlk Kıvılcım Spor Kulübü oyuncu Nehir Sezer ilgi odağı oldu.

Şenlikte minik futbolcular kendi aralarında oynadıkları maçlar ile hem eğlendiler hem de yeteneklerini sergilediler.

Şenliğin sonunda konuşan İlk Kıvılcım Spor Kulüp Başkanı Yaşar Kayacan yapmış konuşmada katılımcı kulüplere teşekkür ederek; “Yaz spor okullarının sportif başarının yanı sıra amaçları iyi insanlar yetiştirmek. Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz futbol şenliğini geleneksel hale getirmek en büyük arzumuz.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise yapmış olduğu konuşmada sporun her branşına katkı vermekten mutlu olduklarını belirterek; “Çocuklarımızın iyi birer birey olarak yetişmesi için spor yapmaları için teşvik edilmesi önemli. Bu sayede gençlerimiz hem kötü alışkanlıklardan uzak duruyorlar hem de bir spor dalı ile uğraşıyorlar. Havza Belediyesi olarak her zaman spora ve sporculara olan desteğimizi sürdüreceğiz. Katılımcı tüm kulüplerimize başarılar dilerim.” Dedi.

katılımcı takımlara Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve Havza Milliği Eğitim Müdürü Uğur Sağlam tarafından plaket takdim edildi.

Şenlikte ayrıca tek kız futbolcu olan Nehir Sezer’e de plaket verildi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçede ikamet eden ve kutsal topraklardan dönen hacıların okuttuğu mevlit programlarına katıldı.

İkiz ilk olarak Bahçelievler Mahallesi Camiinde Hacı İhsan Koç tarafından okutulan mevlit programına katıldı ve Koç’u tebrik etti.

Belediye Başkanı Murat İkiz daha sonra Memduhiye Mahallesinde ikamet eden Seyit Ahmet Ön’ün Memduhiye Caminde okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz kutsal topraklara giderek hacılık vazifesini yerine getirenleri tebrik ederek;  “Tüm hacılarımızın niyetleri kabul ve makbul olsun. Allah’ım bizlere o kutsal topraklara gitmeyi nasip eyledi. Herkesin oralara gidip vazifelerini yerine getirmeleri en büyük arzumuz.  Tüm Hacılarımızın yapmış olduğu bu ibadetin kabul olmasını diliyorum” dedi.

Hacı Seyit Ahmet Ön ise katılımcılara teşekkür ederek; “Allah’ım oraları görmeyi ve hacı vazifelerini yerine getirmeyi her kese nasip etsin.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.