Havza’da piknik şölenine yoğun katılım oldu

Havza’da piknik şölenine yoğun katılım oldu
25.08.2018
A+
A-

İmircik Mahallesinde bu yıl ilki gerçekleştirilen piknik şölenine yoğun katılım oldu.

Havza Belediyesinin katkıları ile İstanbul’da faaliyet gösteren İmircik Köyü Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından bu yıl ilki düzenlenen piknik şölenine CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve vatandaşlar katıldı.

Şölenin açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Hüseyin Korkmaz, bu yıl ilkini düzenledikleri etkinliğin geleneksel hale gelmesi için çalışacaklarını belirterek; “Bizlere her zaman destek olan Havza Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. İnşallah gelecek yıllarda daha geniş katılımlı olarak şölenimiz devam edecek. Allah’ım birlik ve beraberliğimiz daim etsin.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise Havzalıların birlik ve beraberliğine katkı verecek olan her türlü etkinliğe katkı vermeye çalıştıklarını belirterek; “ Bu organizasyonları yapmak zordur. İnşallah bu piknik şölenimiz geleneksel hale gelir. Sılayı Rahim yapan tüm hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Birlik ve beraberliğimiz Allah daim eylesin. Herkesin bayramını kutlarım.” Dedi.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek ise bundan 30 yıl önce tüm köylerin dolu olduğunu belirterek; “Şimdi köylerimiz boşaldı. Ancak bayramlarda ve bu tür etkinlikler ile köylerimiz doluyor. Festivale katılan ve destek veren herkese teşekkür ediyorum.” Dedi.
Konuşmaların ardından piknik ağası ihalesi, çeşitli oyunlar ve etkinlikler ile piknik şöleni devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber