Havza’da iftar yemeği

Havza’da iftar yemeği
16.05.2019
A+
A-

Havza Muhtarları Derneği tarafından Denizbank Havza Şubesi işbirliği ile iftar yemeği verildi.

Havza’da faaliyet gösteren Havza Muhtarları Derneği tarafından özel bir işletmede düzenlenen iftar yemeğinde protokol, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri merkez ve kırsal mahalle muhtarları bir araya geldi

Yaptığı konuşmada katılımlarından dolayı davetlilere teşekkür eden Havza Muhtarları Derneği Ahmet Çavdar, “Böylesine güzel ve seçkin günler birlik ve beraberliğimize katkı sağlaması açısından iyi bir fırsattır. İftar yapmamızdaki amaç rahmet ve bereket ayında hem daire amirlerimizle, hem de muhtarlarımızla bir araya gelip aynı sofrada iftar açmaktı. Her yıl Ramazan Ayı içerisinde geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize uzaktan yakından iştirak eden tüm misafirlerimize yakın alakalarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”dedi.

Denizbank Havza Şube Başkanı Mesut Özkurt banka olarak böyle bir olaya vesile olmaktan ötürü mutlu olduklarını belirterek; “Bankamız toplum her kesimine hizmet eden bir kurum. Bu güzel organizasyonda yer almak bizleri mutlu etti.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise muhtarların halkın sorunları yakından bilen ve içlerinde olmaları nedeni ile önemli bir görev ve sorumluluğa sahip olduklarını belirterek; “Belediyemiz ve Havza’lı hemşerilerimiz arasında köprü görevini üstlenen, değerli mahalle muhtarlarımız ile birlikte hemşerilerimize en iyi hizmeti götürmek için çalışmaya devam edeceğiz. Muhtarlarımız mahallelerimizdeki gözümüz kulağımız. Birlik ve beraberliğimizi güçlendiren bu iftar programında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum.” dedi.

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz’da yapmış olduğu konuşmada muhtarlara davetlerinden ötürü teşekkür ederek; “Muhtarlarımız ile her fırsatta bir araya gelmeye çalışıyoruz. Bu iftar programı da bu fırsatlardan biri. Ramazan Ayı’nın hürmetine Cenab-ı Mevla’dan isteğim birlik ve beraberliğimizin bozulmaması” dedi.

Düzenlenen iftar yemeğine Kaymakam Yılma ve Başkan Özdemir’in yanı sıra, Ziraat Odası başkanı Coşkun Genç, protokol üyeleri ve mahalle muhtarları katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber