Havza’da gündem maddeleri görüşüldü

Havza’da gündem maddeleri görüşüldü

Havza Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında Havza Belediyesinin üç yıllık 33 milyon 461 bin 165 lira olan tahmini bütçesi görüşülerek Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Belediye Başkanı Murat İkiz başkanlığında Belediye Meclis Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda, gündem maddeleri görüşüldü.

İkiz, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, belediye meclis üyelerine yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Mevsim itibari ile belediye olarak çalışma takviminde olan işleri tamamlamak için çalışıldığını belirten İkiz, “Halkımız için en kaliteli hizmeti yapmaya çalışıyoruz. Bazı mahallelerimizde beton ve parke yol çalışmalarımız tamamlandı. Çalışmaların devam ettiği mahallelerimizde de yağışlı mevsim öncesi çalışmaları tamamlamak için çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. İnşallah bu yıl sonu ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları sona erecek” dedi.

Konuşmanın ardından gündem maddeleri arasında yer alan Havza Belediyesinin üç yıllık 33 milyon 461 bin 165 lira olan tahmini bütçesi ile belediyeye ait gelir tarifesi görüşülerek Bütçe Komisyonuna havale edildi.

Toplantı diğer gündem maddeler görüşülmesinin ardından bütçenin karara bağlanması için önümüzdeki hafta toplanma kararı alarak son erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.