Havza’da doğalgaz projesi

Havza’da doğalgaz projesi
29.06.2018
A+
A-

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz bu yıl ilçede yaklaşık 16 kilometrelik doğalgaz hattı yapılacağını belirterek; “Bu yıl ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanarak doğalgazın verilmediği sokak kalmayacak.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 2018 çalışma takvimi içerisinde yapılacak olan doğalgaz çalışmaları ile ilgili olarak makam odasında dağıtıcı firma Akmercan Delta Doğalgaz yetkilileri ile bir toplantı düzenlendi.

Düzenlenen toplantıda Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, dağıtıcı firma Akmercan Delta Doğalgaz Yapı Şefi Emre Şen ve Yapım Teknikeri Ahmet Güner’den yapılacak çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Dağıtıcı firma Akmercan Delta Doğalgaz Yapı Şefi Emre Şen bu güne kadar ilçede 108.77 kilometrelik doğalgaz hattı çekildiğini, 3 bin dağıtımım kutusu konulduğunu belirterek; “Bu yıl sonunda ilçede 125 kilometrelik bir çalışma tamamlanmış olacak. Şuan 5 bin 400 olan abone sayımız ise yıl sonunda yaklaşık 6 bin olacak.” Dedi.

Yapılan değerlendirmeler sonunda bir açıklama yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz 7 mahallede doğalgaz çalışması yapılacağını belirterek; “İnşallah bir hafta içerisnde çalışmalarımıza başlayacağız. Amacımız en kısa sürede ilçemizin tamamına doğalgaz verebilmek. Dağıtıcı firma tarafından bu yıl ilçede yaklaşık 16 kilometrelik doğalgaz hattı çalışması yapılacak ve ilçemizde abone sayısı 6 bin’e yükselecek. Havza Belediyesi olarak bizlerde doğalgaz çalışmalarının yapıldığı bölgelerde zaman kaybetmeden yol yenileme çalışmalarına başlayacağız. Bu yıl ilçemizde doğalgaz altyapı çalışmaları tamamlanarak doğalgazın verilmediği sokak kalmayacak. Halkımıza hayırlı olsun.” Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber