Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürü İlhan Veda Etti

Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürü İlhan Veda Etti
18.07.2019
A+
A-

Samsun Tarım ve Orman İl Müdürlüğü emrine atanan Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüsamettin İlhan veda ziyaretlerinde bulundu.

13 Yıldan bu yana Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüsamettin İlhan Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, daire amirlerini tek tek ziyaret ederek veda etti.

İlhan Havza Belediye Başkanı Özdemir’i ziyaretinde yapmış olduğu konuşmada Havza’ya ve Havzalılara hizmet sunmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını belirterek; “İlçemize 13 yıl boyunca hizmet ettim. Bunun her anı benin için onurdu. Tüm kurum ve kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde ve iyi niyet çerçevesinde çalışma gayretinde olduk. Umarım kimseyi kırmamışızdır. İstemeden de olsa kırdığımız ve üzdüğümüz kimse var ise haklarını helal etsinler.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ise ziyaretinden ötürü İlhan’a teşekkür ederek; “İlçemiz ve şahsım adına ilçemize vermiş olduğunuz hizmetlerden ötürü teşekkür ederim. Yeni görev yerinizde sizlere başarılar diliyorum.” Dedi.

Havza İlçe Tarım ve Orman Müdürü Hüsamettin İlhan’ın yerine ise Gümüşhacıköy İlçe Tarım ve Orman Müdürü Bayram Sağlam atandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.