Havza Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı

Havza Belediye Meclisi İlk Toplantısını Yaptı
12.04.2019
A+
A-

31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni oluşan Havza Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda Belediye Meclisi görev dağılımı yapıldı.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Başkanlığında Havza Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirilen Belediye Meclis Toplantısı saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.

Toplantının açılış konuşmasında Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir seçilen meclis üyelerini tebrik ederek; “Allah bizlere ilçemize hayırlı ve faydalı hizmetler etmeyi nasip etsin. İnşallah hep birlikte ilçemiz için çalışacağız. Şeffaf bir yönetimi anlayışı ile hizmetlerimize gerçekleştireceğiz. Sizleri de tebrik ediyor ve görevlerinizde başarılar diliyorum.”dedi.

Konuşmanın ardından Havza Belediye Meclis Üyelerinin görev dağılımı ve diğer gündem maddeleri görüşüldü.

Yapılan görüşmeler sonuçunda Belediye Meclis Başkan Vekilleri olarak Hayrettin Şahin, Recep Akça, Belediye Meclis Katibi üyeliklerine ise Muhammet Gür ve Sema Köse getirildi.

Encümen üyeliklerine ise Ekrem Gümüşçü ile Ahmet Altınkaynak seçildi.

Kesin Hesap ve Bütçe Komisyonu Üyeleri Sema Köse, Mahmut Gümüştekin, Ahmet Rafet Ergin, Kazım Yıldız ve Nurşen Güvendi’den oluştu.

İmar Komisyonu Üyeleri ise Murat Sarp,Ahmet Altınkaynak, Ertan Özkan, Recep Akça ve Naci Karaoğlan oldular.

Türk Dünyası Belediyeler Birliği Üyeliğine Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir, Samsun Belediyeler Birliği Üyesi Sema Köse, Jeotermal Kaynaklı Belediyeler Birliği Üyesi olarak Hayrettin Şahin, Termal Su Yönetim Birliği üyeleri Mahmut Gümüştekin, Ahmet Altınparmak ile Ekrem Gümüşçü, Samsun Çevre ve Turizm Altyapı Hizmetleri Birliği Üyeliğine Ertan Özkan, Tarihi Kentler Birliği üyeliğine Ahmet Rafet Ergin ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği üyeliğine Kazım Yıldız getirildi.

Görevlendirmeler sonrası diğer gündem maddeleri görüşüldü.

31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından Havza Belediyesi Meclisi şu isimlerden oluştu; Murat Sarp, Ekrem Gümüşçü, Ertan Özkan, Bülent Şahin, Hayrettin Şahin, Muhammet Gür, Recep Akça, Sema Köse, Ahmet Altınkaynak, Kazım Yıldız, Mahmut Gümüştekin, Ahmet Rafet Ergin, Azem Sözen, Naci Karaoğlan ve Nurşen Güvendi meclise girdi.

Oluşan Havza Belediye Meclisinde Ak Parti’den 12, CHP’den 2 ve MHP’den 1 meclis üyesi bulunmakta.

Ayrıca Samsun Büyükşehir Belediyesi meclisinde Havza’yı Murat Sarp, Ertan Özkan ve Bülent Şahin temsil edecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber