HASTOP’dan Başkan İkiz’e ziyaret

HASTOP’dan Başkan İkiz’e ziyaret
06.03.2019
A+
A-

HASTOP (Havza Sivil Toplum Kuruluşları ve Meslek Odaları Platformu) Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

HASTOP Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Başaran ve meslek odalarının başkanlarının katılımı ile Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’i ziyaret ettiler.

2002 yılından bu zamana kadar 17 yıl boyunca ve Havza tarihinde peş peşe 3 dönem belediye başkanlığı yapan, 3 dönem kuralına takıldığı için aday gösterilmeyen Murat İkiz’e, Platform tarafından Havza’da başarılı işlere imza attığı için teşekkür ziyareti düzenlendi.

Havza Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen ziyarette Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ile birlikte Havza OSB için çok mesai harcadıklarını belirterek; “Sayın Başkanımız ilçemize bunca sene hizmet etti. Kendisi ile Havza OSB’nin bu aşamaya gelmesi için çok çalıştık ve her işimizde yanımızda bulundu. 15 yılsonunda ilçemize kattıkları ve hizmetleri için kendisine teşekkür ediyorum. Başkanımızın özverili ve duyarlı çalışmalarının göreve gelecek başkanımıza örnek olmasını diliyorum.” dedi.

HASTOP Başkanı Mustafa Başaran HASTOP’un kuruluş amacını hakkında bilgiler vererek; “İlçemize yeni hizmetler kazandırmak, Havza için yapılacak her işte beraber hareket ederek Havza ve Havzalının gücünü göstermek amacıyla böyle bir oluşuma gittik. İlçemizde 15 yıl Belediye başkanlığı yapmış olan Murat İkiz’e teşekkür ediyoruz. Hepimiz ilçemizin ekonomik alanda kalkınması ve güzelleşmesi için çalışmaktayız. Başkanımın görev süresi boyunca edindiği deneyimleri yeni göreve başlayacak olan belediye başkanına aktarması Havza için yapılan çalışmaların hızlanması adına önemli.” Dedi.

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ise HASTOP yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek; “15 yıl boyunca tek gayemiz Havza idi. Havza Organize Sanayi Bölgesi Havza için çok önemli. Bunun farkında olarak her türlü fedakarlığı yaptık. Havzanın geleceği burada. İnşallah Havza’yı güzel günler bekliyor. Biz 15 yılda ilçemizde altyapı adına yapılacak her şeyi yaptık. Bundan sonra Havzamızın önceliği ekonomik gelişim olmalı. Bizim için asıl olan her zaman Havza idi. Havza ve Havzalılara hizmet etmiş olmak benim için en büyük gurur. Havza için üzerime görev düştüğünde ben her zaman hazırım.” Dedi.

Ziyaretin sonunda HASTOP Başkanı Mustafa Başaran ve Havza Ticaret ve Odası Başkanı Erkan Acar tarafından Havza Belediye Başkanı Murat İkiz’e hediye takdim edildi.

Ziyarette Başaran ve Acar’ın yanı sıra Havza Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Ertuğrul Pekbolat, Havza Madeni İşler Kalaycılar ve Marangozlar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cesur Şahin, Başkan Yardımcısı Şaban Döndür, Havza Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Büyük, Havza Kahveciler Odası Başkan Yardımcısı Halit Kurtça, Bakkal ve Bayiler Esnaf Odası Başkan Yardımcısı Yunus Emre Ergin ile Havza TSO Genel Sekreteri Arif Altun katıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber