Halil Akgül: Salıpazarı ve Terme ilçelerimizin kurtuluşu Salıpazarı Barajıdır

Halil Akgül: Salıpazarı ve Terme ilçelerimizin kurtuluşu Salıpazarı Barajıdır
23.08.2020
A+
A-

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül ilçede yaşanan sel ile ilgili açıklamalarda bulundu. “Çok şükür can kaybımız yok”dedi.

Salıpazarı İlçesinde sabaha karşı başlayan şiddetli yağışlar su taşkınlarına, heyelan ve göçüklere neden oldu.

İlçenin özellikle yüksek kesimlerinde heyelana neden olan yağışlar yolları kapattı. Ekili arazilere ve fındık bahçelerine zarar verdi.

Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül, “İlçemizde sabaha karşı etkili olan şiddetli sağanak yağış nedeni ile su taşkınları oluşmuş, ekili araziler ve işyerlerinde maddi hasar meydana gelmiştir.

Çok şükür can kaybımız yok. Yaralar en kısa sürede sarılacaktır. Ekiplerimiz sahada kapalı bulunan yollara anında müdahale ederek açmışlardır. Bazı bölgelerimizde heyelan ve göçmeler oluşsa da can kaybımızın olmaması en büyük tesellimizdir.

Geçen yıl aynı tarihte meydana gelen sel felaketinde maalesef iki vatandaşımızı kaybetmiştik diyen Başkan Akgül, “Şunu buradan bir kez daha haykırmak istiyorum. Salıpazarı ve Terme ilçelerimizin kurtuluşu Salıpazarı Barajıdır. Yapımına başlanan İçme ve sulama barajının en kısa sürede bitirilmesi gerekmektedir. Tüm Salıpazarılı hemşehrilerimize bir kez daha geçmiş olsun diyorum.”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber