Hakan Karaman; Koronavirüs sonrası İlkadım’da gençler yenilenen spor salonlarına koşacak

Hakan Karaman; Koronavirüs sonrası İlkadım’da gençler yenilenen spor salonlarına koşacak
21.05.2020
A+
A-

İlkadım Belediyesi bünyesinde bulunan Mete Adanır ve Derebahçe “ Spor Kulübü” salonlarını dış mekan ve spor aletlerinin bakım ve onarım yaparak yeniliyor.

İlkadım Belediyesi kapalı salon sporlarını yapıldığı spor salonlarını yenilemeye başladı. Koronavirüs dolayısıyla salon sporlarına ara veren İlkadım Belediyesi Spor Müdürlüğü yenileme çalışmalarına ilk olarak Mete Adanır Spor Kompleksi’nde başladı. Salonun eski ve kötü görüntüsünden kurtulması için parkelerinden, tuvaletlere, duşlara kadar bir çok kullanım alanı yenilendi. Salgın sonrası yenilenmiş bir ortamda bir araya gelecek olan sporcular ve vatandaşlarda kaldıklarını daha temiz ve güzel bir ortamda çalışmalarını yapacaklar.

“Bu salonlarda Şampiyonlar yetişiyor”
İlçe halkımıza ücretsiz hizmet veren kapalı spor salonlarımızın yıpranmış ve eskimiş görüntüsü hem bizleri hem de sporcularımızı rahatsız ettiğini söyleyen İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman;” Bundan dolayı da daha iyi verim alabilmek için ve sporcularımızın sağlığı için salonumuzu yeniledik. Tesislerimizi yenileyerek, sporcu kardeşlerimize daha iyi hizmet vererek başarılarımızı daha da artıracağımızı düşünüyoruz.

Bu salonlardan geleceğin şampiyonları yetişiyor. Belediye Başkanımız Necattin Demirtaş’ın spora ve sporcuya verdiği önem ve destekler ile yenilenen spor salonlarımızı koronavirüs salgını sonrası normal hayata dönüş sonrası sporcu kardeşlerimizin hizmetine sunacağız. Yapmış olduğumuz yenileme çalışmalarına gelen olumlu tepkilerden dolayı da çok memnunuz. Gerek
sporcu kardeşlerimiz gerekse eğitmenlerimizin sağlığı bizlere emanettir. Onlara daha sağlık bir ortam sunduğumuz için çok mutluyuz’ dedi.

“Hedefimiz tüm gençlerimizi salon sporlarına yönlendirmek”
Kapalı salon sporlarına ilçemizden büyük bir katılım olduğuna dikkat de çeken İlkadım Belediyesi Spor Müdürü Hakan Karaman , ‘Sağlıklı yaşam için İlk adım spor ile tüm ilçe halkını evlerinde spor yapmaya davet ediyoruz.

Gençlerimizi spor teşvik etmek amacı ile yapmış olduğumuz projeler bünyesinde branş sayımızın artmasıyla birlikte sporcu sayımızda da hızlı bir artış oldu.” Ağaç yaş iken eğilir “ ile 5500 öğrencimizi jimnastik sporuna, “Sağlıklı bir yaşam İlkadım’la başlar sloganıyla ile 2500 öğrencimizin de Basketbol ve Badminton kayıtlarını tamamladık. Buradaki hedefimiz Jimnastik sporlarında 8000 öğrenci, Basketbol ve Badminton da ise 4000 öğrencimizi salon sporlarına yönlendirmek.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.