İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem, CHP’ye katıldı! Rozetini bizzat Özgür Özel taktı

İYİ Parti’den istifa eden Bahadır Erdem, CHP’ye katıldı! Rozetini bizzat Özgür Özel taktı
07.05.2024
A+
A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) grup toplantısında konuşan Genel Başkan Özgür Özel, CHP TBMM Grup Başkanvekil Ali Mahir Başarır’ın ‘gönlümdeki aday Özgür Özel’dir’ çıkışına, “”Dostumuz tarafından iyi niyetli yapılsa da hiçbirimize faydası olmayan tartışmadır” dedi. Özel’in bu sözlerini Başarır’ın alkışladığı görüldü.

Bahadır Erdem’e rozet takıldı

Özel, İyi Parti’den istifa ederek CHP’ye katılan Bahadır Erdem’in rozetini taktı.

Ekran goruntusu 2024 05 07 164602

Özel, Erdem’e rozetini takarken, ““Bugün 35 yıllık bir akademisyen milletlerarası özel hukuk alanında eğitim görmüş daha sonra mezun olduğu üniversitede doktora dersleri veren 5718 sayılı hukuk hakkındaki kanunun mimarlarından. Yine BM’de 2014-2019 yılları arasında özel hukuk enstitüsünde görev yapan ilk Türk hukukçu olma unvanına sahip olan; doktorası patent hukuku konusunda olan Türk patent enstitüsünde 6 yıl yönetim üyeliği yapmış; bundan sonraki süreçte katılımıyla bize güç verecek yakın mesai arkadaşımız olan Sayın Bahır Erdem baba evine katılıyor” ifadelerini kullandı.

CHP’ye katılan Bahadır Erdem şu ifadeleri kullandı:

“CHP’nin bütün milletvekillerini her bir neferini sevgi ve saygıyla selamlıyorum bu benim için ve ailem için çok önemli ve mutlu günde sayın genel başkanımıza hakkımda söylediği sözler için teşekkür ederim, onur duydum. Bu kadar güzel sözü hak ediyor muyum bilmiyorum ama üç kız babası bir TC vatandaşı olarak bir hukuk hocası olarak hayatım boyunca siyasetten önce de sonra da hep doğruları ve gerçekleri hukuken inandığım neyse onu savundum. Bunu Atatürk’ün kurucu değerlerinin verdiği güçle yaptım. Beni aranıza kabul ettiniz, her birinizle birlikte Türkiye’de adaletin ve hukukun yeniden parlaması için laik bilimin ışığında gençlerimizin eğitim alabilmesi için, eşitlik gelmesi için, bu milletimizi mutsuz eden tek adam rejimini sonlandırmak için elimden gelen her şeyi yapacağım” ifadelerini kullandı.

Emekliler mitingine davet etti

26 Mayıs’ta düzenlenecek Büyük Emekli Mitingine destek çağrısında bulundu. CHP olarak bütün emeklileri ve onlara destek vermek isteyen herkesi 26 Mayıs Pazar günü Ankara’daki büyük emekli mitingine davet ediyorum. Söz verdik, onlar yıllarca bu memlekete hizmet ettiler, alın teri döktüler, nasırlı elleriyle hizmet ettiler şimdi onları unutamayız, herkes bir gün emekli olacak, emeklinin hakkını Cumhuriyet Halk Partisi alacak.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber