Gündoğdu: Biz kadınlar çok işler başardık

Gündoğdu: Biz kadınlar çok işler başardık
12.05.2018
A+
A-

AK Parti Samsun Milletvekili Aday Adayı Selma GÜNDOĞDU Engelliler haftası Samsunda büyük bir coşku ile Engelsizce kutlanıyor dedi.

SAKDER‘li kadınlar her zaman olduğu gibi yetenekli elleri ile etkinliklerde yerini aldığını söyleyen GÜNDOĞDU, biz kadınlar çok işler başardık dedi.

Öz güvenimiz tam, hayallere engel koymadan başarılar elde ettik üyelerimizin anne ve babalarının desteğini alarak hem mutlu olduk hem kocaman bir aile olmayı başardık.

Mesleki el sanatları eğitiminin yanı sıra, okuma yazma ve ekpss derneğimizin önceliği olmuştur.
Memuriyet almış kadın üyelerimizin sayısını arttırmak, istihdam alanlarında var olmak için verilen emeğin de öncüsü olmaya devam edeceğiz. STK ların 2018’de artık eskisi gibi olmadığı, hak temelli arayış mücadelesinde kendi kendini sürekli geliştiren ve yenileyen bireyler olmaya devam etmektedir diyen GÜNDOĞDU . Sağlık sorunumuz ne olursa olsun kapalı kapıları aralayıp sosyal hayatın içinde bende varım diyen bireylerin sayısı hızla artmaktadır, artık 15 yıl öncesinin ümitsizliğini taşımıyoruz,bir birey olarak kadınların güçlenerek, iş hayatında ve siyasette çözüm odaklı var oluşu biz kadınlarda mutlu etmektedir diyerek sözlerine son veren Selma GÜNDOĞDU .Ayrıca yarın kutlanacak olan anneler günüyle alakalıda, Tüm annelerin anneler gününü ” Cennet annelerin ayağı altındadır” diyen sevgili peygamberimizin sözüyle kutluyorum dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber