Gümüşdağ’dan TFF’nin Erteleme Kararıyla ilgili Açıklama

Gümüşdağ’dan TFF’nin Erteleme Kararıyla ilgili Açıklama
23.08.2023
A+
A-

Gümüşdağ’dan TFF‘nin Erteleme Kararıyla ilgili Açıklama

BHA SPOR SERVİSİ

Rams Başakşehir‘in sponsorluk anlaşması imzaladı. İmza törenine Başkan Göksel Gümüşdağ’ın yanı sıra Teknik Direktör Emre Belözoğlu ve futbolculardan Dimitris Pelkas, Krzysztof Piatek ile Deniz Türüç katıldı.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ bu hafta ligde oynayacakları Fenerbahçe maçı öncesi Avrupa kupalarında mücadele eden takımların maçlarının ertelenmesi ile ilgili konuştu. Gümüşdağ, “Keşke daha erken alınsaydı, geç alınan bir karar olarak görüyorum. Bizim Avrupa’da oynadığımız zamanlarda da alınsaydı. Üç günde bir maç oynadığımız zamanlar oldu” ifadelerini kullandı.

“Zamanında Kulüpler Birliği ve Zamanın TFF Başkanı’yla Bununla İlgili Konuşmuştum”

Başakşehir’in Avrupa’da oynadığı dönem TFF ile bu konuyu konuştuğunu belirten Gümüşdağ, “Baktığını zaman Avrupa’da mücadelede eden takımlarla ilgili karar alındı. Keşke daha erken alınsaydı. Geç alınan bir karar olarak görüyorum. Bizim Avrupa’da oynadığımız zamanlarda alınsaydı. 3 günde bir maç oynadığımız zamanlar oldu. Zamanında Kulüpler Birliği ve zamanın TFF Başkanı’yla bununla ilgili konuşmuştum. Alınan karar doğru. Avrupa mücadele eden takımlara başarılar diliyoruz. Zamanı geleni çıkar oynarız” diye konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber