Gümüş: Şiddetle kınıyoruz

Gümüş: Şiddetle kınıyoruz
05.06.2019
A+
A-

SAMKON Genel Başkanı Sezgin Gümüş bir televizyon kanalında Cumhurbaşkanı ve devletin generallerine söylediği sözler nedeniyle Akit Gazetesi Haber Müdürü Murat Alan’ı sert sözlerle eleştirdi.

YUNAN ASKERİ BİLE SÖYLEMEZ

Gümüş yaptığı açıklamada; ‘Devletin generallerine devlet denen müesses nizam ile dünyaya nizam ve adalet iddiası ile inkişaf eden milletimizin yegane teminatı olan ordumuzun şerefli paşalarını emir komuta zincirinden ayrılmayarak başkumandanın emrine riayet ettiği için taktir ve taltif edilmesi gerekirken Akit Gazetesi haber Müdürü Murat Alan tarafından Yunan askerinin bile cesaret edemeyeceği cümleler ile tahkir edilmesini talihsiz bir açıklama olarak görüyor ve şiddetle kınıyoruz.’ dedi.

YÜZ YILLIK HESAPLAŞMA VAR

Bu açıklamaları neokapitalist güçlerin ülkemizde beka sorunu teşkil eden hesaplaşmanın bir devamı olarak gördüklerini belirten Gümüş; ‘Samsun diasporası olarak Murat Alanı şiddetle kınamakla birlikte savcılarımızın gereğini yapacağına gönülden inanıyoruz. Devletine ve ordusuna aşkla bağlı olan Samsun hemşehri grupları olarak meydan muharebesi kaybetmeyen şanlı ordumuzu küresel güçlerin ülkemizdeki 100 yıllık hesaplaşmalarına meze etmeyeceğimizi kamuoyuna saygıyla duyururuz.’ diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.