Görevimiz, Bizi Biz Yapan Değerlere Sıkı Sıkıya Sarılmaktır

Görevimiz, Bizi Biz Yapan Değerlere Sıkı Sıkıya Sarılmaktır
26.02.2020
A+
A-

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen “Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları İstişare ve Değerlendirme Toplantısı”na katılmak üzere Ankara’ya gelen, AK Parti’nin kurulduğu günden bu yana Samsun’da görev yapan İlçe Başkanları ile bir araya geldi.

Genel Merkez Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun katıldığı, Karadeniz Bölgesi illerini kapsayan İstişare ve Değerlendirme Toplantısı öncesi Samsun’dan gelen İlçe Başkanları ile bir araya gelen Karaaslan, “Genel Merkez Teşkilat Başkanlığımızın İstişare ve Değerlendirme Toplantısı vesilesiyle, görüşlerini almak üzere, kuruluşundan bugüne kutlu davamızın selameti için fedakârca çalışan, partimize hizmet eden kıymetli İlçe Başkanlarımız ile bir araya geldik. AK Parti’mizin 18 yıllık yolculuğu boyunca bu davaya sıkı sıkıya bağlanan, sorumluluğunun gereğini yerine getiren gönüldaşlarımızla, ülkemizin güçlü geleceğine dair büyük hayaller besliyoruz.” görüşünü paylaştı.

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın öncülüğünde AK Parti’yi bugünlere getiren, verilen emekler, çekilen dertler, akıtılan terler ve yeri geldiğinde bu uğurda dökülen gözyaşlarıdır.” ifadelerini kullanan Karaaslan, “AK Parti kadroları, dün olduğu gibi bugün de büyük ve güçlü Türkiye’nin teminatıdır. Yüreğinde büyük ve güçlü Türkiye idealini taşıyan, üstlendiği görevlerin bilinciyle son nefesine kadar bu davanın gerektirdiği mesuliyete sahip olan herkes bizim yol arkadaşımızdır. Bu davada eski-yeni yoktur, birlikte aynı ideali paylaşan ve ortak hedeflere birlikte ilerleyenler vardır.” açıklamasında bulundu.

Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenen toplantıda, 400’e yakın İlçe Başkanı’na hitap eden Karaaslan, “Bizim görevimiz, bizi biz yapan değerlere sıkı sıkıya sarılmak ve inandığımız yolda yürümektir. AK Partili olmanın anlamı da farkı da budur. Çünkü AK Partili olmak sorumluluk ister. 81 ilimizde, ilçelerimizde ve tüm mahallelerimizde teşkilatlarımız bu şuurla çalışmalarını sürdürmektedir.” dedi.

AK Parti’nin, kurulduğu günden bu yana vesayetle önemli bir mücadele ortaya koyduğunu anlatan Karaaslan, bu dönemde milli iradenin güç kazandığının, AK Parti döneminin reformlar ve seçim başarılarıyla dolu bir dönem olarak tarihe geçtiğinin altını çizdi.

“Hizmetlere Karşı Çıkanlar Değil, Hayalleri Hizmetlere Dönüştürenler Başardı”

“Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ulaşımdan savunma sanayiine, yerli ve milli atılımlardan eğitime, sağlıktan sosyal politikalara, adaletten güvenliğe tüm hizmetlerin milletimiz için erişilebilir olmasını sağladık.” ifadelerini kullanan Karaaslan, “Her şehrimize adeta sembol niteliğinde eserleri kazandırdık. Tüm hizmetlerimizin arka planında büyük mücadeleler vardır. Bütün bunları yaparken elbette normal süreçlerden geçmedik, ama hizmetlere karşı çıkanlar değil hayalleri hizmetlere dönüştürenler başardı.” dedi.

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber