GöleArdahan Karayolunda büyük tehlike

GöleArdahan Karayolunda büyük tehlike
17.07.2024
5
A+
A-

Göle-Ardahan Karayolunda büyük tehlike!

ARDAHAN-BHA

İşçiler, ışıklandırma direklerini kanalizasyon borusu üzerine dikmek için çalışırken, kazara boruyu kırdılar. Yaşanan bu olay sonucunda kanalizasyon suyu, Sugöze köyündeki içme suyu kaynaklarına karıştı.

Ayrıca, aynı çalışmalar sırasında yol üzerindeki elektrik direği rögar kapağı üzerine yerleştirildi. Bu durum, köyde elektrik kesintilerine ve güvenlik risklerine yol açtı. Köy sakinleri, elektrik verilmesi durumunda oluşabilecek tehlikelerin önlenmesi için yetkililerden hızlı bir müdahale talep ediyor.

6697bb13016a6

Karayolları veya DSİ’nin herhangi bir önlem almadığını belirten mahalle sakinleri, Ardahan Valiliği, Karayolları ve Belediye yetkililerini sorumluluk almaya davet ediyor.

6697bb2a85a11

Özellikle Ak Parti Milletvekili Kaan Koç’a seslenen esnaf Yücel Turgut; “Vatandaş olarak vergi ödüyoruz ve hiçbir şekilde yardım talep etmiyoruz, sadece sorunlarımızın çözülmesini istiyoruz. Yolun oradaki elektrik direğini rögar kapağının üstüne koydular. Ve elektrik şuan verilmedi. Yarın bir gün elektrik verildiği zaman orada insanların hayatı tehlikeye girer. Şu an itibariyle mahallemiz pislik altında kalmış durumda. Özellikle Ak Parti Milletvekilimiz Kaan Koç’a sesleniyorum; alt geçitte hayvanlarımız ölüyor ve aynı durum orada da geçerli. 30 yıldır su parası ödüyoruz, vergi veriyoruz ama su içemiyoruz. Belediye geliyor yapıyor, Karayolları kırıyor. Geçen günlerde getirilen elektrik direkleri rögar kapaklarının üzerine dikildi. Bu durumdan dolayı yetkililerden yardım bekliyoruz. Dükkanımız bu pis su altında kaldı ve dün köyümüz de su altında kaldı, sokaklardan geçilemiyor. Bu nedenle yetkilileri göreve davet ediyoruz. DSİ müdürümüz akşam köyü su bastığı halde yerinden kalkıp gelmediğinden beri ortada bir imparatorluk kurulmuş gibi hissediyoruz” ifadelerinde bulundu.

6697bb3c0da7a

6697bb47df7e4

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber