Göle Kültür ve Kaşar Festivali sona erdi

Göle Kültür ve Kaşar Festivali sona erdi
29.07.2024
8
A+
A-

Göle Kültür ve Kaşar Festivali sona erdi

ARDAHAN-BHA

Festivalin ilk gününden itibaren yoğun katılım gözlemlendi. Etkinlik, halk oyunları ekiplerinin coşkulu gösterileriyle başladı ve vatandaşlar topluca halay çekmenin keyfini yaşadı. Yağışlı hava koşullarına rağmen festivalde neşe ve coşku eksik olmadı. Yerel sanatçılar da sahne alarak festivalin eğlenceli atmosferine katkıda bulundu.

66a7540d03c39

Festivalin son günü, katılımcıların stantları gezmesiyle sona erdi. Göle Belediye Başkanı Gökhan Budak, festivalin katılım açısından başarılı geçtiğini belirterek, “Bu tür festivaller, gurbetçilerimizle buluşma fırsatı sunuyor. Bugünkü kalabalık, yoğun katılım bunun en bariz örneğidir. Dışarıdan gelen hemşerilerimizi ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz ve onların Göle’den memnun ayrılmaları için elimizden geleni yapıyoruz” dedi.

Göle’de Tülay Maciran rüzgarı esti

Göle Belediyesi’nin kusursuz organizasyonuyla düzenlenen 23. Göle Kültür ve Kaşar Festivali’ne Sivaslı Türk Halk Müziği sanatçısı Tülay Maciran katıldı.Festivalde, Türk Halk Müziği (THM) sanatçısı Tülay Maciran ve bölgesel sanatçılar sahne aldı.

 

Göle'de Tülay Maciran rüzgarı esti

Festival alanında gerçekleştirilen müzik ziyafeti, katılımcıları coşturdu ve festival atmosferini daha da renklendirdi. Tülay Maciran’ın etkileyici performansı ve yöresel sanatçıların gösterileri, festivalde unutulmaz anlara sahne oldu. Katılımcılar, hem geleneksel müzik hem de yöresel melodilerle dolu bir gün geçirmenin keyfini yaşadı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber