Göktepe: Gençliğin verdiği desteği gözardı etmeyiz

Göktepe: Gençliğin verdiği desteği gözardı etmeyiz
31.05.2018
A+
A-

24 Haziran tarihinde gerçekleşecek olan seçim öncesi çalışmalarını aralıksız olarak sürdüren AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, “25 Haziran 2018 sabahı değişecek olan sistemde Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek ve Türkiye için yapacağı hizmetleri daha etkin kılabilmek adına güçlü bir meclise de ihtiyacımız var. Güçlü bir Türkiye için bu şart. İnşallah 25 Haziran sabahında Türkiye için güzel sonuçlar almış olacağımıza inancımız tamdır.”dedi.

24 Haziran genel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden AK Partili vekil adayları mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak vatandaşlar ile bir araya geliyor.

AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, Alaçam ve Yakakent ilçelerini ziyaret ederek, vatandaşlar ile bir araya geldi. Göktepe, 24 Haziran’da gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimler için destek istedi.

İlk olarak Alaçam’da esnaf ziyareti yapan ve Demircideresi Mahallesi’nde düzenlenen iftar programına katılan Caner Göktepe, ardından ise Yakakent’te esnaf ziyareti ve teşkilat buluşmasına katılarak, 24 Haziran 2018 seçimlerinin önemini anlattı.

Alaçam ilçesindeki iftar programında konuşan AK Parti Samsun Milletvekili Adayı Caner Göktepe, “24 Haziran 2018 tarihinde milletimiz bir kez daha sandık başına gidecek. Bu kez sandık sayısı 2 olacak. Bir sandıkta Cumhurbaşkanı için oy kullanılacak, diğer sandıkta ise milletvekili için oy kullanılacak. AK Parti olarak Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğimiz sonsuz ancak 25 Haziran 2018 sabahı değişecek olan sistemde Cumhurbaşkanımızın elini güçlendirmek ve Türkiye için yapacağı hizmetleri daha etkin kılabilmek adına güçlü bir meclise de ihtiyacımız var. İnşallah 25 Haziran sabahında Türkiye için güzel sonuçlar almış olacağımıza inancımız tamdır. AK Parti Kurumsal bir partidir. Her kademesi ile koskocaman bir ailedir. Partimizdeki ortak akıl projeleri neticesinde çıkacak fikirler neticesinde Samsun ve ilçelerimiz için güzel çalışmaların ortaya çıkacağına da inanıyoruz. Gençliğin bize verdiği destek ve büyüklerimizin şahsım ve partim adına vermiş olduğu takdir neticesinde bu yola baş koyduk. 25 Haziran’da eğer şehrimizi TBMM’de temsil edebilirsem, gençliğin bize verdiği desteği göz ardı etmeyeceğiz.” dedi.

Göktepe daha sonra Yakakent ilçesinde Teravih namazının ardından sahil bölgesi esnaflarıyla ve vatandaşlarla sohbet etti.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber