Girişimcilere ‘Atakum’ Desteği

Girişimcilere ‘Atakum’ Desteği
05.10.2016
A+
A-
İstihdama katkı sağlamak ve yeni girişimcilerin ekonomiye kazandırılması için Atakum Belediyesi ve KOSGEB işbirliğiyle gerçekleştirilen Uygulamalı Girişimcilik Kurslarının dördüncüsü, 13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında başlıyor.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, Atakum Belediyesinde imzaladıkları protokol ile Uygulamalı Girişimcilik Kursunu dördüncü kez ilçeye kazandırdı.

BAŞKAN TAŞÇI KURSUN ÖNEMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Uygulamalı Girişimcilik Kursunun önemine dikkat çeken Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Yeni girişimcilerin ilçemize kazandırılması noktasında girişimcilik kurslarını son derece önemsiyoruz. Her yeni açılacak iş yerinin yeni bir istihdam kapısı olacağı düşüncesinden hareketle KOSGEB ile işbirliği içerisinde bu kursları düzenliyoruz. Üç kursu tamamladık. Dördüncü kurs için bugün imzalarımızı atarak düğmeye bastık. Projeleriyle ekonomiye katılmak ve devletimizin bu anlamda verdiği desteklerden faydalanmak isteyenleri kursa katılmaya bekliyoruz” dedi.
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın girişimcilik kurslarına verdiği öneme dikkat çeken KOSGEB Samsun İl Müdürü Ahmet Dursunoğlu, “Bu kurslar, yeni girişimciler için çok önemli bir fırsattır. Bu fırsatın daha geniş kitlelere sunulması için Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın desteği ve heyecanı bizleri mutlu ediyor. Samsun’da bu kursları belediye noktasında ilk ve tek olarak Atakum Belediyesi ile gerçekleştiriyoruz. Bu katkıdan dolayı Başkan Taşçı’ya teşekkür ediyoruz. Girişimcilerimizden kurslara katılmalarını istiyoruz” diye konuştu.
13-16 Ekim 2016 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan girişimcilik kursuna başvurular 11 Ekim 2016 tarihine kadar Atakum Belediyesi Proje ve Etüt Müdürlüğüne şahsen yapılabilecek. Başvuranlar arasından seçilecek 30 kişi, 4 günlük kursun ardından sertifikalarını alarak KOSGEB imkanlarından faydalanabilecek.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber