Giresun’un Yükselen Değerleri Plajlar Bölgesinde Bir Yıldız

Giresun’un Yükselen Değerleri Plajlar Bölgesinde Bir Yıldız
09.08.2024
8
A+
A-

Giresun’da son yıllarda yapılan en güzel işlerden biri olan Plajlar bölgesinde her geçen gün hareketlilik artıyor.

featured






Giresun’un Yükselen Değerleri Plajlar Bölgesinde Bir Yıldız

Giresunlu İş insanı 33 ve 34 Bektaş Yayla Ağası İsmail Yıldız tarafından Plajlar Bölgesinde faaliyete geçen Yıldız Cafe, Pide, Kahvaltı salonu da bunlardan en fazla ilgi gören işletmelerden biri olmaya aday.

Yıldız Cafe bir birinden farklı menüler ile Giresun ve çevre şehirlerden gelerek dinlenmeye aday ziyaretçilerine çeşitli ikramlar ve lezzetler sunmayı hedefliyor.

Her parmağında ayrı marifeti bulunan İş İnsanı İsmail Yıldız “Giresun her yönü ile gelişmeye çalışıyor. Bizde inşaat ve yapı sektöründen sonra hizmet sektörüne bu işletmemiz ile giriş yaptık. Yaptığımız bütün işlerde olduğu gibi hizmet sektöründe de iddialı bir ekip ile sahaya çıktık. Yıldız Cafe işletmecilik konusunda farkını göstermek amacıyla şehre özel menüler ile müşterilerine hizmet edecek. Özellikle Yıldız Pide bizim özel bir sunumumuz olacak. Yıldız Pide benimde doğup büyüdüğüm yaylalarımızdan temin edeceğimiz özel tere yağ ve peynirlerimizden oluşacak ayrı bir damak tadı olacak. Böylece yaylarda tere yağ ve peynir üretecek köylülerimize ayrı bir ekmek kapısı açılacak. Bektaş ağalığını sadece etiket olarak kullanmak değil hakkını vererek ifa edecek olmakta ayrı bir onurunu yaşayacak olmanın şerefini taşıyacağım. Giresun’un yükselen değeri plajlar bölgesinde açtığımız işletme farkını gösterecek.” dedi.

Giresun’un Yükselen Değerleri Plajlar Bölgesinde Bir Yıldız


YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber