Getir atığını al harçlığını 2 dönem Aralık ayı kazananlar 5 Ocak perşembe günü belli olacak

Getir atığını al harçlığını 2 dönem Aralık ayı kazananlar 5 Ocak perşembe günü belli olacak
03.01.2023
A+
A-

İlkadım’da 2.Dönem “Getir Atığını Al Harçlığı” projesiyle atıklarını kazanca çevirmek isteyen vatandaşlar arasından belirlenecek şanlı 50 asil,10 yedek talihli 5 Ocak 2023 Perşembe günü noter huzurunda yapılacak çekilişle belli olacak.

İlkadım Belediyesi İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü tarafında projelendirilen ve İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş’ın talimatlarıyla hayata geçen “Getir Atığını Al Harçlığı” uygulaması ile sürdürülebilir kalkınma hedefleri çerçevesinde atıkları kontrol altına almak, gelecek nesillere temiz ve yaşanabilir bir dünya bırakmak adına Atık Toplama Merkezi (ATOM) mobil otobüsü ile semt pazarlarında atıklarını ayrıştıran ilkadım halkının ev ekonomisine katkı sağladığı projede 2.Dönem (Aralık) ayı çekilişi Belediye Hizmet Binası Çok Amaçlı Salon’da 5 Ocak Perşembe günü Saat:14:00’da gerçekleşecek. Noter huzurunda çekilişe katılacak 10 bin 100 bilet arasında 50 kişi 500 TL Alışveriş Kartının sahibi olacak.

“Vatandaşlarımızın bütçelerine katkı sağlıyoruz”

“Getir Atığını Al Harçlığnı” projesiyle geri dönüşümle ülke ekonomisine büyük kazanç sağladıklarını hem de gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak istediklerine dikkat çeken “İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş,“ Oluşturduğumuz araç ve ekipmanla birlikte daha güzel yarınlara ulaşmamız için geri dönüşüme ayrı bir önem veriyoruz. Doğayı ve çevreyi korumak için sürekli yeni projeler üretiyoruz. Biz vatandaşlarımızdan geri dönüşebilen malzemeleri gönüllülük esasına göre getirmelerini istiyoruz. Ancak vatandaşın katılımını sağlamak adına gönüllüğün yanına bir de ödül ekledik. Katılımcılar getirdikleri her atığın karşılığında nakit ücretlerinin yanı sıra verdiğimiz biletler market çekilişine dönüşüyor. Böylece hem doğaya hem de ufakta olsa bütçelerine katkıda bulunuyoruz” diye konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber