Genç: Milli gençlik için çalışıyoruz

Genç: Milli gençlik için çalışıyoruz

TÜGVA’nın sabah etkinliğinde gençlerle buluşan Canik Belediye Başkanı Osman Genç, “Yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz” dedi.

Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Gençlik Vakfı ‘TÜGVA) tarafından “Gelmeden Kıyamet Gel Kıyam Et” sloganıyla başlattığı sabah namazı buluşmalarında gençlerle biraraya geldi. Samsun Büyük Camii’nde TÜGVA İl Temsilcisi Mustafa Demir ile misafir öğrencilerin ve üniversite öğrencilerinin yer aldığı buluşmada namaz sonrası gençlerle sohbet eden Başkan Genç, cami cemaatine de çorba dağıttı. Başkan Osman Genç, amaçlarının milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik olduğunu söyledi.

EN BÜYÜK GÜÇ GENÇLİK

Türkiye’nin arkasındaki en büyük gücün gençlik olduğunu dile getiren Başkan Genç, “Gençlerimizi bilgiyle ne kadar iyi donatırsak, değerlerimizle ne kadar buluşturabilirsek geleceğimiz o kadar sağlam olur. Çünkü 21. yüzyılda en değerli şey bilgidir. Bu nedenle bizler yeni nesli inşa ederken, dünyayı okuyan, bilgili, donanımlı bir gençliğin yanısıra milli ve manevi değerlerine bağlı bir gençlik hedefliyoruz. Bu doğrultuda Canik Belediyesi olarak gençlerimizin fikirlerine, projelerine önem veriyoruz. Belediyemiz bünyesinde kurduğumuz Proje Geliştirme Birimimizin kapısı gençlerimize her zaman açık” dedi.

GENÇLİK İÇİN BÜYÜK YATIRIMLAR

Gençlik için eğitim, kültür, sanat ve spor alanlarında önemli yatırımlar gerçekleştirdiklerini ifade eden Başkan Genç, “Gençlerimize yönelik kültür ve spor tesisleri yaptık. Türkiye’de ilk kez Akademik Belediyecilik Birimi ve Proje Geliştirme Birimi kurduk. Tiyatro Okulu, Müzik Okulu, Kariyer Gelişim Merkezi, Gençlik Merkezi gibi gençlerimizin kendilerini geliştireceği merkezler inşa ettik. Bilgili, donanımlı bir gençlik için eğitime fiziki, teknolojik ve arsa tahsisi olmak üzere 200 milyon liralık yatırım yaptık. Yine kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle gençlerimizin gelişimine katkı sağlıyoruz” diye konuştu.

Canik Basket, yeni sezona hazırlanıyor

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde Samsun’u temsil eden Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı Süper Lig’deki 7. sezonuna iddialı hazırlanıyor. Yabancı oyuncularla günde çift idman yapan takım, yeni başarılara imza atmak istiyor.

Samsun Canik Belediyespor Bayan Basketbol Takımı, 7. sezonda mücadele edeceği Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde bu sezon da büyük başarılara imza atmak istiyor. Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi ile bu sezon maçlarını oynayacağı Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda günde çift idmanla sezona hazırlanan mavi-beyazlı ekip, oldukça iddialı.

AYGÜN DE İZLEDİ

Antrenmana ısınma şutları ve stretch yaparak başlayan takım, daha sonra kuvvet çalışması yaptı. Birebir ve ikiye bir hücum ve savunma organizasyonları üzerinde dururken, dörde dört set çalışmaları yapan takımın Hasan Doğan Spor ve Eğitim Merkezi’ndeki idmanını Kulübün Basketbol Şube Başkanı Hamza Aygün de izledi.

TAKIM TAM KADRO

Amaçlarının Süper Lig’de mücadele edecekleri 7. sezonda da Samsun’u en iyi şekilde temsil etmek olduğunu ifade eden Kulüp Basketbol Şube Başkanı Hamza Aygün, “Transferlerimizi yaptık. Yabancı oyuncularımızın da katılmasıyla takımımız tam kadro olarak hazırlıklarını sürdürüyor. Takımın başında tecrübeli koç Ekin Baş var. İnanıyorum ki bu yıl basketbol severlere seyir zevki veren bir takım izlettireceğimiz. Hedefimiz kesinlikle üst sıralarda yer almak” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber