Genç Hafızlara yoğun ilgi

Genç Hafızlara yoğun ilgi
29.05.2019
A+
A-

Havza Belediyesi ve Havza Müftülüğü işbirliği ile düzenlenen Ramazan Etkinlikleri kapsamında genç hafızlar ilgi gördü.

Havza Belediyesi ve Havza Müftülüğü işbirliği ile tarafından Kevser Cami önünde düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Havza Merkez Yatılı Kuran Kursunda eğitim alan Hafızlık ve Kuran Kursu öğrencileri tarafından bir program düzenlendi.

Genç hafızların Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda Havza Merkez Yatılı Kuran Kursunda eğitim alan Hafızlık ve Kuran Kursu öğrencileri tarafından ilahiler, şiirler ve Kuran- Kerim tilavetleri okundu ve program öğrencilerin okuduğu dua ile sona erdi.

Havza Müftüsü İlyas Akyazı programda konuşmasında genç hafızlar adına Başkan Özdemir’e teşekkür etti.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir güzel bir Kuran gecesi yaşadıklarını ifade ederek; “ İstedik ki bu gece gençlerimize bir fırsat verelim. Gördük ki genç hafızlarımız ve Kuran kursu öğrencilerimiz kendilerini çok güzel yetiştirmişler. Kendilerini ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.” Dedi.

İkiz konuşmanın sonunda gecenin hazırlanmasında emeği geçen programda Havza Merkez Yatılı Kuran Kursu Müdürü Kazım Seçgin’e öğrenciler adına çiçek verdi.

Programın sonunda ilçe genelinde ortaokul öğrencileri arasında düzenlenen “Ramazan ve İnfak” konulu yarışmalarda dereceye giren öğrencilere hediyeleri verildi.

Programı Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Müftüsü İlyas Akyazı ve çok sayıda vatandaş beğeni ile izledi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber