Gazeteci Yılmaz Kılıç için veda yemeği düzenlendi

Gazeteci Yılmaz Kılıç için veda yemeği düzenlendi
05.10.2019
A+
A-

Emekliye ayrılan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Yılmaz Kılıç için veda yemeği düzenlendi.

Bir restaurant’da düzenlenen veda yemeğine, İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis, kısa bir süre önce görev değişikliği nedeniyle Yatırım İzleme Koordinasyon Başkanlığı emrine atanan eski İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Fatma Dursun Atalay ve eşi ile personel ve aileleri katıldı.

İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis, emekliye ayrılan Kılıç’a yeni hayatında sağlık ve mutluluk temennisinde bulunarak, ‘Emekli olan personelimiz görevini özverili çalışması ile tamamladı. Bugüne kadar Kurumumuza yapmış olduğu başarılı çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ediyor, ileriki yaşantısında ailesi ile birlikte mutlu, huzurlu ve sağlıklı bir yaşam diliyorum.’ dedi.

Emekliye ayrılan İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personeli Yılmaz Kılıç ise, kurumda acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdiğini, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ailesinden ayrılıyor olmanın kendisi için çok zor olduğunu ifade ederek katılımlarından dolayı mesai arkadaşlarına ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Konuşmaların ardından emekliye ayrılan Yılmaz Kılıç’a İl Basın ve Halka İlişkiler Müdürü Muhammet Meclis plaket ve hediyelerini takdim etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber