Fuat Oktay: Müsilajın nedeni CHP zihniyetidir

Fuat Oktay: Müsilajın nedeni CHP zihniyetidir
12.06.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay müsilaj sorununa ilişkin, “Arıtma tesislerini ‘temel atmama’ törenleri ile durduran CHP zihniyetinin İstanbul’umuzu getirdiği durumun fotoğrafıdır” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantıda yaptığı konuşmada, son günlerde Marmara Denizi’nde ortaya çıkan müsilaj sorununu ilk andan itibaren yakın takibe aldıklarını belirterek, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nı, TÜBİTAK’ı ve diğer ilgili kurumları hemen harekete geçirdiklerini ifade etti. Bunun dışında Çevre ve Şehircilik Bakanlığı bir eylem planı başlattı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da konuya ilişkin bir açıklama yaptı.

“CHP ZİHNİYETİNİN İSTANBUL’U GETİRDİĞİ DURUM”

Oktay’ın yaptığı paylaşımda, Marmara Denizi’nde ortaya çıkan müsilajın fotoğrafları ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı öncülüğünde uygulanan “Marmara Denizi Koruma Eylem Planı yer aldı. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Oktay, paylaşımında şu ifadelere yer verdi; “Arıtma tesislerini ‘temel atmama’ törenleri ile durduran CHP zihniyetinin İstanbul’umuzu getirdiği durumun fotoğrafıdır. Milletimiz müsterih olsun, her zaman olduğu gibi bu sorunu çözecek olan yine Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde AK Parti iktidarıdır.”

chp2 3

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber