Filyos yatırımlarla büyümeye devam edecek

Filyos yatırımlarla büyümeye devam edecek
31.10.2023
A+
A-

AK Parti Zonguldak Milletvekili Avcı: Filyos yatırımlarla büyümeye devam edecek

AK Parti Zonguldak Milletvekili Muammer Avcı ve Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekilleri, Türkiye Petrolleri Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Melih Han Bilgin’i ziyaret ederek Filyos Doğalgaz ve Liman bölgesinde devam eden yatırımlar hakkında bilgi aldı.

Vekil Avcı, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında yürütülen projelerin takibine devam ettiklerini belirterek ‘’ Yatırımların tamamlanması ile birlikte, Zonguldak’ımız geçmiş yüzyılda Türkiye ‘mizin enerji üssü olduğu gibi, ikinci yüzyılında da enerjinin üssü olmaya devam etmekle birlikte ticari kapasitesini ihracat odaklı geliştirmeye devam edecektir.’’ dedi.

Avcı’nın konuyla ilgili açıklaması şöyle:

‘’Türkiye Petrolleri Yatırım Ortaklığı Genel Müdürü Sayın Melih Han Bilgin’i; Zonguldak, Bartın ve Karabük Milletvekillerimiz ile birlikte ziyaret ettik.

Ziyaretimizde; Filyos Doğalgaz ve Liman bölgesinde devam eden yatırımlar hakkında istişarelerde bulunduk.

Yatırımların tamamlanması ile birlikte, Zonguldak’ımız geçmiş yüzyılda Türkiye ‘mizin enerji üssü olduğu gibi, ikinci yüzyılında da enerjinin üssü olmaya devam etmekle birlikte ticari kapasitesini ihracat odaklı geliştirmeye devam edecektir.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın riyasetinde yürütülen projelerimizin, takibini yakından yapmaya devam edeceğiz. ‘’

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.