Fetö alnından öptü İlkadım’da konferans verdi

Fetö alnından öptü İlkadım’da konferans verdi

İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak seçilmesi Samsun’da şaşkınlık yarattı.

Talha Uğurluel kendisinin fetö ile kendisinin irtibatın kesildiğini ifade etsede örgüte yakın dernek, vakıf ve Samanyolu televizyonunda seminer ile programlar düzenlemeye devam ettiği anlaşıldı.

Savcılıkça yürütülen soruşturma kapsamında yapılan araştırma ve incelemeler sonucu Uğurluel’in, 2009 yılından sonra da çocuk yaştan itibaren örgüt elebaşı Gülen’in yanında yetişen, örgütün yüksek istişare heyetindeki sözde Avrupa imamı ve Zaman gazetesinin Avrupa Koordinatörlüğü yapan firari Abdullah Aymaz’ın yanı sıra 4 yıl önce yurt dışına kaçan örgütün sözde Batı Avrupa sorumlusu Süleyman Tiftik, Gülen’in operasyon ekibinden olup örgütün molla yapılanmasında yer alan ve İçişleri Bakanlığının Aranan Teröristler Listesi’nde “mavi” kategorideki Selman Kuzu ile irtibatlı olduğu belirtildi.

GÜLEN ALNINDAN ÖPMÜŞ
Uğurluel, bir diğer kitabı “Peygamber efendimizin izinde Mekke Medine”de ise 2001 yılında Fetullah Gülen’e yaptığı ziyareti anlatıyor. Gülen’in kendisini alnından öptüğünü yazıyor.

11149

İLKADIM BELEDİYESİ HAKKINDA FETÖ SUÇ DUYURUSU OLAN KİŞİYE KONFERANS VERDİRDİ!
İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen konferansa konuşmacı olarak tercih edilen kişi Talha Uğurluel olarak seçildi.

2017 yılında İlkadım Belediyesi tarafından düzenlenen konferansta Talha Uğurluel’in konuşmacı olarak seçilmesi Samsun’da şaşkınlık yarattı. Tarihçi yazar Talha Uğurluel hakkındaki iddialar ve savcılık tarafından başlatılan fetö suç duyurusuna rağmen İlkadım Belediyesi’nin Samsun’da böyle bir kişi ile konferans düzenlemesi kafalarda soru işareti yarattı.

İlkadım Belediyesi konferansa katılmaları için basına dahi davertiye göndermişti ve davetiyede; İlkadım Belediyesi tarafından düzenlediğimiz Tarihçi Yazar Talha Uğurluel’in Mescid-i Aksa Kudüs konulu konferansımıza katılmanız bizleri onurlandıracaktır denilerek 22 aralık cuma 2017 saat 19:00 derebahçe sosyal tesislerinde denilen davetiye gönderilmişti.

fetönün elini öptü3

 

YORUMLAR

  1. Eşref Mısırcı dedi ki:

    Talha Uğurluel’in paylaşımlarını sürekli takip eden biri olarak, böylesi bir bilim adamına yazık oldu diyorum.Müthiş tarihçi ve konusunda uzman bir akademisyen olarak tanıdım.Tutuklanmasının tamda Kudüs kitabını yazarken gerçekleşmesini anlamak mümkün değil.Kanunlar karşısında her suçlu cezasını çeksin.Mutlaka kanunların yanındayız mahkemelerimiz elbette en doğru kararları verir-verecektir…Bu öğretim görevlisi akademisyen tarihçi için üzüldüm..

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber