Fenerbahçe Karakterini Ortaya Koyacak Oyuncuların Peşindeyiz

Fenerbahçe Karakterini Ortaya Koyacak Oyuncuların Peşindeyiz
12.08.2023
A+
A-

İsmail Kartal: Fenerbahçe Karakterini Ortaya Koyacak Oyuncuların Peşindeyiz

BHA SPOR SERVİSİ

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal ve oyunculardan Ferdi Kadıoğlu, Maribor maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. İsmail Kartal, takımın son durumu, gündemdeki transferler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Ayrıca Kartal, Okan Buruk’un NK Olimpija maçı sonrası yaptığı açıklamalara yanıt verdi.

Basın toplantısı Ferdi Kadıoğlu’nun sözleri ile başladı Kadıoğlu, her şeyin yolunda gittiğini ifade ederek, “Tüm kulvarlarda kupa kazanmak istiyoruz, bunun için savaşacağız. Takımımıza yeni oyuncular katıldı, hocamız da tekrardan geri döndü. Şu an her şey yolunda gidiyor. 4 Konferans Ligi maçında oynadım ve 2 gol attım. Umarım daha fazla gol atarım, daha fazla gol atmak istiyorum” dedi.

Ferdi Kadioglu Ismail Kartal Aciklamalari
İsmail Kartal ve Ferdi Kadıoğlu Basın Toplantısı

Maribor’un Zimbru’ya göre daha iyi bir takım olduğunu ifade eden İsmail Kartal, “Maribor takımı Zimbru takımına göre daha çok top oynayamaya çalışan, maçı asla bırakmayan bir takım. Yarın namağlup bir takıma karşı mücadele edeceğiz. Biz daha güçlü bir oyunla yolumuza devam etmek istiyoruz. Yarın iyi bir futbol oynayarak avantajlı bir skor elde etmeye çalışacağız” diye konuştu.

 Fenerbahçe‘nin şampiyonluk yarışındaki rakipleri ile arasında yaşanan transfer rekabeti hakkında Kartal “Ben rakibim istiyor diye hiçbir zaman bir oyuncuyu transfer ettirmem. ‘Çalım atıldı’ ifadelerini doğru bulmuyorum, en doğru çalım sahada atılır. Bu işin ekonomik boyutu var, bunlar Türkiye şartlarında çok yüksek rakamlar” şeklinde konuştu.

Fenerbahçe Karakterini Ortaya Koyacak Oyuncuların Peşindeyiz”

Kartal, Fenerbahçe gündemindeki Cengiz ve Merih transferi ile ilgili, “Cengiz Ünder ve Merih Demiral ile ilgili burada bir şey söylemem doğru değil. Fenerbahçe karakterini ortaya koyacak oyuncuların peşindeyiz. Başkanımız ve yöneticilerimiz bu konuda çalışmalarını sürdürüyorlar” dedi.

“Bunlar Küçük Söylemler”

Galatasaray, NK Olimpija maçı sonrası Okan Buruk’un, “Bu maç, bana Fenerbahçe maçını hatırlattı. Ona benzer bir maç oldu. Deplasmanda aldığımız bu galibiyet çok değerli, ikinci maç için de büyük avantaj” açıklamasında bulunmuştu. Bu açıklamanın üzerine İsmail Kartal, “Bunlar küçük söylemler. Türk takımlarının Avrupa arenasında birbirlerini desteklemesi gerekiyor. Bizim hedefimiz ülke puanını yükseltmek. Avrupa’da mücadele eden tüm Türk takımlarını destekliyoruz” diye yanıt verdi.

“Tete, Baştan Beri Bizim Transfer Listemiz İçinde Yoktu”

Fenerbahçe‘nin kulübe önerilen fakat hukuki, finansal ve teknik anlamda kulübe uygun olmadığı için transferin vazgeçildiği açıklanan Tete hakkında Kartal, “Tete, baştan beri bizim transfer listemiz içinde yoktu. Bu futbolcuyla ilgili kulübümüz de gerekli açıklamayı yaptı. Listemizde zaten yoktu ama sonrasında yüzlerce oyuncu gibi bize teklif edildi. Ben bize uygun bulmadım. Yönetimimiz gündemine almadı. Bonservis kısmı var, riskli bölümü var. Kapalı bir kutu. Biz her şeyi düşünmek zorundayız. Tete ayarında, belki daha üstün, belki daha farklı oyuncularla meşgulüz” ifadelerini kullandı.

Takımdan Arao ve Gustavo Henrique’nin ayrılacağını belirten İsmail Kartal, “Arao, Gustavo ve belki 1-2 oyuncu daha ayrılabilir. Gelecek oyunculara bağlı” dedi.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber