Fenerbahçe Gibi Büyük Bir Camiaya Geldim

Fenerbahçe Gibi Büyük Bir Camiaya Geldim
20.08.2023
A+
A-

Fred: Fenerbahçe Gibi Büyük Bir Camiaya Geldim

BHA SPOR SERVİSİ

Kulüp televizyonuna konuşan Brezilyalı futbolcu hem bireysel özelliklerinden bahsetti hem de hedeflerine değindi.

“Benim Burada Olmak, Takıma Katılmak Çok Büyük Bir Mutluluk”

Fenerbahçe‘de olduğu için mutlu olduğunu ifade eden Fred, “Burada olmaktan dolayı çok mutluyum. Manchester United gibi büyük bir camiadan Fenerbahçe gibi büyük bir camiaya geldim.  Benim için burada olmak, takıma katılmak çok büyük bir mutluluk. Umuyorum harika bir sezon geçiririz ve birlikte zaferler, kupalar elde ederiz” dedi.

“Fenerbahçe’nin Projesi de Beni Fazlasıyla Mutlu Etti”

Fenerbahçe‘nin kendisine büyük bir proje ile geldiğini belirten Brezilyalı oyuncu, “Çok fazla transfer teklifi vardı. Bu durumlarda her zaman ailem ve menajerim ile görüşürüm. Onlarla yapmış olduğumuz görüşmelerden sonra buraya gelmeyi tercih ettik. İstanbul yaşamak için çok güzel bir şehir ve aynı zamanda Fenerbahçe Türkiye’nin en büyük kulübü. Her zaman büyük başarılar elde etmek isteyen bir kulüp ve bunun için savaşan bir camia. Aynı zamanda çok tutkulu taraftara sahip. Bu unsurlar benim açımdan önemliydi. Daha önce bu şehirde yaşayan, buradaki insanlarla da konuştum. Fenerbahçe ve şehirle ilgili bilgiler edindim. Fenerbahçe’nin projesi de beni fazlasıyla mutlu etti. (Sportif Direktörümüz) Mario Branco ile de bir görüşmemiz olmuştu. O görüşmede de ne kadar büyük bir projeyle gelinmiş olduğunu görmüş oldum. Sonrasında da kararımı verdim. Almış olduğum bu karardan dolayı da mutluyum” ifadelerini kullandı.

Brezilya Milli Takımı ile ilk maçına Türkiye karşısında çıktığını söyleyen Fred, “Brezilya milli takımından ilk kez davet almıştım. O maçı Türkiye’ye karşı burada oynamıştık. Oynadığım ilk maçtan sonra tekrar buraya gelmek ve bu harika taraftarlar önünde oynayacak olmak beni çok mutlu hissettiriyor. Hayatta bu tesadüflerin yaşanması çok güzel” diye konuştu.

fred

“Takımım için %100’ümü Vermek için Sahada Olacağım”

Fiziksel olarak yeni sezona hazır olduğunu ifade eden 30 yaşındaki oyuncu, “Sezon öncesi Manchester United ile her gün antrenmanlara katıldım. Her ne kadar çok fazla maç oynamamış olsam da sadece Lyon’a karşı bir dostluk maçına çıkmıştım. O noktada çok fazla maç oynayamadım ama bu bir adaptasyon süreci. Elbette, alışmam gerekiyor. Özellikle iklim anlamında alışmam gereken noktaların olduğunu düşünüyorum. Soğuk bir yerden geldim ve burası birazcık daha sıcak bir yer. Bu anlamda adapte olacağımı düşünüyorum. Takıma ve arkadaşlarıma zaman içerisinde alışacağıma ve çok daha iyi noktaya gelebileceğimizi düşünüyorum. Takımım için %100’ümü vermek için sahada olacağım” sözlerini kullandı.

Alex’in Fenerbahçe tarihindeki önemine vurgu yapan Fred kendisinin de takıma büyük şeyler katmak istediğini belirterek, “Alex burada çok başarılı sezonlar geçirdi. Birçok Brezilyalı oyuncu burada oynadı ama Alex çok büyük bir oyuncu. Onun hikâyesini burada yaptıklarını herkes biliyor. Taraftarların onu ne kadar çok sevdiğini biliyorum. Alex ile beraber birçok Brezilyalı oyuncu burada top koşturdu. Alex harika bir oyuncu. Burada çok büyük başarılara imza attı. Başka Brezilyalı oyuncularda burada oynadı ama onun yarattığı hikâye gerçekten çok ama çok büyüktü. Umarım ben de Brezilyalı bir oyuncu olarak takıma çok büyük şeyler katarım ve yardımcı olabilirim” diye konuştu.

“Zaferler Uğruna Hep Birlikte Çalışarak İstediğimiz Noktalara Geleceğiz”

Sözlerine hep birlikte çalışarak hedeflerine ulaşacaklarını söyleyerek son veren Fred, “Öncelikle tüm taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten buraya gelene kadar, buraya geldikten sonra da beni çok iyi bir şekilde karşıladılar. Sadece taraftarlarımız da değil. Takım arkadaşlarım, teknik ekip, çalışanlar… Herkes beni çok iyi şekilde karşıladı. Hiç şüpheleri olmasın ki bizler takımımıza yardımcı olacağız. Takım arkadaşlarımla beraber hedeflerimize ulaşabilmek için elimizden gelen her şeyi ortaya koyacağız. Zaferler elde edebilmek adına en iyisini ortaya koymak için sahada olacağız. Umuyorum ki biz oyuncular, taraftarlar, teknik ekip, hep birlikte zaferler elde edebiliriz. Bu zaferler uğruna hep birlikte çalışarak istediğimiz noktalara geleceğiz” ifadelerini kullandı.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber samsun haber